In EnglishVaraa tunti

Ajankohtaista

Method Putkisto 30-päivän teho-ohjelma

ANNA ITSELLESI JA KEHOLLESI AIKAA JA SAA NÄKYVIÄ TULOKSIA JO NELJÄSSÄ VIIKOSSA.

Haluatko aloittaa syksyn vaativalla, mutta sitäkin palkitsevammalla Method Putkisto -ohjelmalla? Marja Putkiston kehittämä 30 päivän teho-ohjelma lupaa sinulle kauniimman, terveemmän ja solakamman vartalon jo neljässä viikossa. Samalla kehosi liikkuvuus lisääntyy, hengitystekniikkasi paranee ja ryhtisi kohentuu.
Ohjelma sisältää viisi ohjattua harjoituskertaa, joiden aikana käymme läpi Marja Putkiston laatiman ohjelman venytys- ja hengitystekniikkaharjoitukset. Näiden lisäksi teet harjoituksia itsenäisesti kotona 3–4 kertaa viikossa. Ohjelman aikana teemme alku- ja loppumittaukset, joten näet työsi tulokset konkreettisesti.
Teho-ohjelma on kaikille vartalotyypeille sopiva ja se sopii kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta Method Putkistosta. Ohjelman toteuttamiseen tarvitset vain sitoutuneisuutta ja halua antaa itsellesi ja oman kehosi hyvinvoinnille riittävästi aikaa.

Ohjatut harjoituskerrat maanantaisin 14.8., 21.8., 28.8., 4.9. ja 11.9. klo 18–19.30 Mama Bearin hyvinvointihuoneessa.
Ohjelman hinta 155 €.
Ohjaajana Method Putkisto -ohjaaja Kirsi Nurminen
Ilmoittautuminen:kirsi@mamabear.fi.

  

Hyvinvointitunnit kesällä

Läsnäolon taitoja voit harjoitella myös heinäkuussa tiistaisi-iltaisin pidettävillä mindfulness-tunneilla. Annen ohjaamat mindfulness-tunnit tiistaisin klo 17.30–18.30. Varaa tuntipaikkasi varauskalenterin kautta tai käymällä puurobistrossa. Heinäkuussa Mama Bearin rentoutustunnit ja Method Putkisto –tunnit ovat kesätauolla.

Mama Bear toivottaa mieltä ja kehoa virkistävää kesää kaikille!

  

Mindfulness-kurssi 11.6.2017 klo 10 – 15

Haluaisitko rauhaa ajatuskaaokseen, priorisointitaitoja ja työkaluja stressinhallintaan? Onko sinulla tunne, että elämä juoksee liian nopeasti? Taas meni viikko aivan hurahtamalla – ja mitä oikeastaan näin, kuulin, haistoin, maistoin, koin tai tunsin?

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua MINDFULNESS-KURSSILLE sunnuntaina 11.6. klo 10 – 15 (sis. tunnin tauon) ja oppia miten voisit olla enemmän läsnä tässä hetkessä. Kurssi on tarkoitettu kaikillle, joka haluaisivat aloittaa mindfulness-harjoittelun tai tutustua aiheeseen.

Mindfulness-ohjaaja Anne Pajarin vetämä kurssi järjestetään Mama Bearin hyvinvointihuoneessa ja mukaan mahtuu enintään 10 osallistujaa. Kurssin hinta on 75 €. Ilmoittaudu mukaan:info@mamabear.fi tai varauskalenterin kautta.

Lue lisää mindfullnessista.

  

Ravintoluennot 19.4.2017 ja 26.4. klo 18.15 – 20.15

Minkälaiset arjen valinnat tukevat juuri sinun hyvinvointiasi? Tule Mama Beariin kuulemaan tietoja ja käytännön vinkkejä terveyttä tukevan ruokavalion koostamiseen. Luennoitsijana kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja Mari Salokannas /Päivänsäde Coaching.

Energiaa ja hyvinvointia ravinnosta
19.4. klo 18.15
Ravinto vaikuttaa kehomme jokaiseen soluun, energisyyteemme ja hyvinvointiimme. Terveyttä edistävä ravinto auttaa voimaan erinomaisesti – ei ainoastaan pysymään terveenä.

Suoliston hyvinvointi
26.4. klo 18.15
Suolisto on kehomme toiset aivot. Tieto suoliston hyvinvoinnin tärkeydestä lisääntyy koko ajan. Miten tämä vaikuttaa käytännön arkeemme ja millaisilla valinnoilla voimme tukea suolistomme hyvinvointia?

Yhden luennon hinta 40 €, molemmat luennot yhteensä 70 €. Ilmoittautumiset varauskalenterin kautta tai info@mamabear.fi.

  

Löydä oman itsesi näköinen elämä

Tutustu itseesi ja selvitä mitä haluat elämältäsi
Itsetuntemusmatka pienryhmävalmennuksena keväällä 2017

Tunnistatko, mikä elämässäsi on hyvin?
Käytätkö aikaasi sinulle merkityksellisiin ja arvokkaisiin asioihin?
Tunnetko omat vahvuutesi ja sen, missä haluaisit kehittyä?
Tiedätkö, mitä haluat elämältäsi ja tiedostatko, mikä rajoittaa tai estää
sinua elämästä oman itsesi näköistä elämää?

Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus löytää vastauksia näihin kysymyksiin Kirsin ohjaaman pienryhmävalmennuksen avulla. Tapaamme kevään aikana viisi kertaa ja teemme oivalluttavia harjoituksia, joiden avulla pääset tutustumaan syvemmin itseesi. Tapaamisissa tehtävät harjoitukset ovat yksilöharjoituksia, joiden synnyttämiä ajatuksia ja oivalluksia saat halutessasi jakaa pienryhmän kanssa. Lisäksi itsetuntemusmatka sisältää yhden yksilövalmennuksen, joka auttaa sinua tunnistamaan omaa persoonallisuustyyliäsi.

Itsetuntemusmatkan avulla näet itsesi ja elämäsi selkeämmin, opit arvostamaan sitä, mikä on jo hyvin ja löydät, mitä asioita haluat elämässäsi muuttaa ja kehittää. Matkan jälkeen tunnet itsesi aivan uudella tavalla ja olet valmiimpi tekemään tulevasta elämästäsi juuri sinulle parhaan mahdollisen.

Aika:
Pienryhmätapaamiset perjantaisin 21.4., 28.4., 5.5., 12.5. ja 19.5. klo 15.30–18.
Yksilövalmennuksen ajankohta sovitaan jokaisen osallistujan kanssa erikseen.

Paikka: Mama Bearin hyvinvointihuone, Laukontori 6 B, Tampere.

Hinta: 260 € (sis. alv 24 %)

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: kirsi@mamabear.fi tai puh. 040 773 4416

  

Method Putkisto -peruskurssi 29.4.2017 klo 10 – 15

Mitä se Method Putkisto oikein on? Voiko sinne tunnille vain tulla?
Kirsin Mama Bearissa ohjaamille MP-tunneille voi toki vain tulla tutustumaan ja ihmettelemään, olisiko tämä liikuntalaji juuri minua varten. Parhaan alun uudelle harrastukselle kuitenkin saat, kun osallistut peruskurssille.

Seuraava peruskurssi järjestetään 29.4. klo 10 – 15.

Kurssilla saat perustiedot siitä, mitä Method Putkisto on ja opit keskeiset termit, joita MP-tunneilla usein käytetään. Pääset myös tekemään kiristyneitä lihaksia venyttäviä harjoitteita, hengitysharjoituksia sekä ryhtiä ylläpitäviä lihaksia vahvistavia liikkeitä.

Mukaan et tarvitse muuta kuin mukavat vaatteet, joilla on helppo liikkua.

Peruskurssin hinta 75 €. Ilmoittaudu mukaan:info@mamabear.fi tai varauskalenterin kautta.

Kerttukin toivottaa teidät kaikki tervetulleiksi mukaan kiehtovalle matkalle oman kehon tuntemukseen ja liikkumisen vapauteen!

  

Font made from oNline Web Fonts is licensed by CC BY 3.0