In EnglishVaraa tunti

Mama Bear -puurot

MAMA BEAR -PUUROBISTRO ON LOPETTANUT TOIMINTANSA TAMPEREEN LAUKONTORILLA SYKSYLLÄ 2021 ❤️

Mikäli olet kiinnostunut franchising-puurobistro-yrittäjyydestä tai brändin & konseptin ostamisesta, ota yhteyttä anne@mamabear.fi/ p.0405409931. Etsin puurokonseptille laajentumismahdollisuuksia sekä Tampereelta että muualta Suomesta.

/anne.

*************************************
MAMA BEAR -puurot ovat legendaarisia!

Ne ovat pehmeitä, lempeitä, useita tunteja haudutetun kaurasuurimopuuron päälle rakennettuja herkkuannoksia. Puuropohjan päälle valitaan joko suolainen tai makea täytekombo. Maman puuro on täyttävä ja monipuolinen aamiainen, lounas tai välipala.

Mama Bearin ideologian mukaan puurojen päälliset on kaikki valmistettu ilman lehmänmaitoa ja valkoista sokeria. Täytevaihtoehdot ovat vegaanisia lukuunottamatta muutamaa suolaista täytevaihtoehtoa. Täytteistä ”suolainen ykkönen” on legendaarinen, kaikkien aikojen suosituin puuromme, jossa yhdistyy suolainen ja makea: keitettyä kananmunaa, fetaa tai ilmakuivattua kinkkua, avokadoa ja vaahterasiirappia.

Mama Bear Puurobistro toimi Tampereen Laukontorilla 2016-2021.
Konseptin sydän oli tietysti hyväätekevä, lempeä puuro ja muut terveelliset herkut, mutta tärkeä osa Mama Bearia oli myös sen tunnelma. Halusimme, että paikka on kuin äitikarhun lämmin syli, jonne saattoi tulla juuri sellaisena kuin on, kokemaan hetken kehon- ja mielenrauhaa. Viiden ihanan puurovuoden aikana saimme ihania uusia ystäviä ja koimme merkityksellisiä kohtaamisia. Nuo vuodet ja te ihanat tyypit jäitte ikuisiksi ajoiksi sydämiimme ❤️🐻. Kiitos.

Font made from oNline Web Fonts is licensed by CC BY 3.0