In EnglishVaraa tunti

Ajankohtaista

Mama Bear Puurobistro on lopettanut toimintansa elokuussa 2021. Tällä hetkellä Maman puuroja ei ole saatavilla. Etsin edelleen franchising-toimijaa tai yrittäjää, joka haluaisi ostaa brändin ja perustaa uuden puurobistron.

***********

VALMENNUS- JA TERAPIAPALVELUT SEKÄ KURSSIT löytyvät nyt sivulta:
www.annepajari.fi

***********

MENNEET KURSSIT:

Miten vahvistan kehoyhteyttäni
Työpaja 8.6.2023 klo 17 – 20

Kiireen kokemus ja suorituskeskeisyys ohjaavat meitä pois kehoyhteydestämme. Elämämme asiat ja kokemukset tapahtuvat pitkälti pään sisällä, ajatusten ja mielen parissa. Myös väsymys ja ylikuormittuminen ohjaavat huomiota pään sisälle – epätoivoisesti yrittämään ratkaista kuormittumisen ongelmaa ajattelun avulla.

Kehollamme on kuitenkin valtavasti tietoa ja viestejä. Nykyisessä elämänmenossa vain helposti unohdamme kuunnella niitä. Sivuutamme kehon viestit syödyn ruoan tai juoman vaikutuksista, liikunnan tarpeesta tai liiallisuudesta, unen tarpeesta, puhumattakaan tunne-tuntemuksista. Keho-mieli -yhteyden heikkous voi näyttäytyä myös siinä, että esimerkiksi omien rajojen tunnistaminen on vaikeaa, keräät toisten epämiellyttäviä tunteita itseesi, käyt ylikierroksilla tai koet jatkuvaa väsymystä tai nukkumishaasteita.

Keho-mieli -työpajassa torstaina 8.6. käydään läpi miten kehotietoisuustaidot vahvistavat kokonaisvaltaista hyvinvointiasi, palautumistasi, itsetuntemustasi ja sisäisen turvan ja rauhan kokemustasi.

Teemme erilaisia harjoituksia, joissa keskitymme tuntemaan kehon tuntemuksia, läsnäoloa omassa kehossa ja hermoston tasapainotilaa. Saat vinkkejä ja ohjeita miten voit myös arjessa kehittää ja vahvistaa kehoyhteyttäsi. Kun lähdet työpajasta, sinulla on mielessäsi selkeästi mitkä ovat ensimmäiset pienet askeleet, jotka ovat tärkeimmät juuri sinun matkallasi kohti parempaa kehoyhteyttä.

Työpaja pidetään hyvinvointihuoneellani (Satakunnankatu 33 b) torstaina 8.6. klo 17 – 20. Tilasta löytyy lampaanvilla-matot lattialla lepuuttamista varten, meditaatiotyynyt ja myös nojatuoleja, jos jostain syystä lattiatasossa oleminen ei juuri nyt kutsu. Et tarvi mukaasi muuta kuin innostuneen mielen ja yllesi mukavat vaatteet, jotka eivät purista tai kiristä.
Työpajan hinta on 35 € (sis alv) ja se sisältää teetarjoilun ja pientä naposteltavaa. Voit halutessasi ottaa jotain pientä syötävää mukaan, pidämme n. 10 minuutin tauon työpajan keskellä. Työpajaan mahtuu max 8 henkilöä, ilmoittaudu viimeistään 4.6. sähköpostilla anne@mamabear.fi

Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen heti kun kurssin minimiosallistujamäärä on täyttynyt (maksupv heti) ja maksettu kurssimaksu vahvistaa paikan kurssilla. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. 5.6. tehdyn peruutuksen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli kurssi peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaan.

MINDFULNESS PÄIVÄKURSSI
sunnuntaina 28.5. klo 12-16

Haluaisitko tutustua mindfulness-harjoitteluun tai virkistää mahdollisesti lopahtanutta itsenäistä harjoitteluasi?

Järjestän mindfulness-työpajan sunnuntaina 28.5. klo 12-16 hyvinvointihuoneellani Tampereen keskustassa (Satakunnankatu 33 b).

Työpajassa tutustumme yhdessä erilaisiin mindfulness-harjoituksiin. Harjoituksissa saat pötkötellä rennosti lempeällä lampaanvillamatolla tai istua meditaatiotyynyllä. Halutessasi voit valita myös mukavan nojatuolin, jos kehosi ei nauti juuri nyt lattiatasolla olemisesta.
Käydään läpi miten voit tutkia, tunnistaa ja halutessasi muuttaa omia itsellesi haitallisia ajattelumallejasi. Opit miten voit helpottaa stressin oireita ja säädellä tunteitasi ja niitä seuraavia reagointitapojasi. Harjoitusten avulla saat kokemuksen itsesi rauhoittamisesta ja maadoittamisesta.

Voit tulla juuri sellaisena kuin olet, et tarvitse mitään erityistä osaamista tai tietoa. Jokainen osaa asettua mindfulness-harjoitukseen ja lempeä tapani ohjata luo tilaa turvalliselle rauhoittumiselle.

Työpajan hinta on 45 € ja mukaan mahtuu max 8 osallistujaa. Hintaan sisältyy tee ja pieni välipala. Voit ottaa mukaan myös pientä evästä tauolle (jääkaappi löytyy).
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 24.5. sähköpostilla anne@mamabear.fi

5 viikon MINDFULNESS-kurssi

Tätä on kyselty ja nyt se tulee!

Suosittu 5 viikon tutustumiskurssi mindfulness-harjoittelun ja itsensä kehittämisen maailmaan alkaa keskiviikkona 24.5.2023!

Palautteita aiemmilta kursseilta:
“Jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen osasin tunnustella ja arvioida tunnetilojani. Opin käsittämään sen, että tunteet ovat ohimeneviä, eivätkä määritä minua.”
“Ymmärrän nyt kurssin jälkeen paremmin itseäni ja ajatteluani ja toimintaani. Osaan suhtautua itseeni, ehkä myös muihin ihmisiin, huomattavasti lempeämmin ja ymmärtäväisemmin.”
“Kurssi auttoi arjen jaksamiseen ja hymyn palautumiseen.”
“Kurssilla puhutut asiat auttoivat jäsentelemään omia ajatuksia paremmin. Muiden kokemusten kuuleminen ja keskustelu oli hyvä asia ja myös kurssin teoriasisältö oli hyvä.”

Viiden viikon mindfulness-kurssilla pääset tutustumaan turvallisessa ohjauksessa mitä tietoinen läsnäolo ja mindfulness-harjoittelu tarkoittaa käytännössä. Opit miten voit helpottaa stressin oireita ja ahdistusta ja säädellä tunteitasi. Opit tunnistamaan omia haitallisia ajattelu- ja toimintamallejasi ja sitä kautta kehität itsetuntemustasi ja vahvistat itsejohtamisen taitojasi. Harjoitusten avulla pystyt palautumaan niin fyysisestä kuin henkisestä stressistä paremmin ja kehität keskittymis- ja priorisointitaitojasi.

Kurssilla pääset perehtymään mindfulnessiin sekä perusteiden ja eri teemojen että harjoitusten kautta. Saat myös kotiharjoituksia tapaamiskertojen välille.

Kurssin tapaamiskerrat ovat keskiviikkoisin 24.5., 31.5., 7.6., 14.6. sekä 21.6.2023 klo 17 – 19. Paikkana hyvinvointihuoneeni Tampereen keskustassa, Satakunnankatu 33 B.
Mukaan otetaan enintään 10 osallistujaa.

Kurssin hinta on yksityishenkilölle 169 €. Hintaan sisältyy kurssimateriaali ja se sisältää alv 24 %.

Sitova ilmoittautuminen 18.5. mennessä: anne@mamabear.fi

Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen heti kun kurssin minimiosallistujamäärä on täyttynyt (maksupv heti) ja maksettu kurssimaksu vahvistaa paikan kurssilla. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. 21.5. tehdyn peruutuksen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli kurssi peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaan.

************************

3 viikon meditaatiohaaste alkaa 1.6.2022

Haluaisitko aloittaa meditoinnin, mutta se tuntuu vaikealta itsekseen?
Tai onko sinulla jo kokemusta mindfulness-harjoittelusta, mutta et vaan saa pidettyä rutiinia yllä?

Takana on monella tapaa haasteellinen talvi ja alkuvuosi meille kaikille. Pandemian jälkiaalloissa moni hakee vielä “uutta normaalia” tapaa arjelle, uusia käytäntöjä. Mindfulness-harjoitukset antavat mahdollisuuden lepuuttaa ja harjoittaa aivoja ja mieltä. Harjoitusten myötä opit säätelemään omaa stressiä ja haastavia tunteita.

Tänä vuonna voisit ottaa kesäloman vastaan jo valmiiksi palautuneemmassa moodissa?

Heitän sulle nyt kolmen viikon meditaatiohaasteen ajalle 1.6. – 21.6.2022!

Kolmen viikon aikana ehdit huomaamaan, minkälaisia ihania vaikutuksia päivittäinen harjoittelu sinulle tuo. Aloitamme lyhyillä 5-15 minuutin harjoituksilla ja haasteen edetessä saat mahdollisuuden myös hieman pidempiin harjoituksiin. Tavoitteena on, että otat harjoituksen päivärutiiniisi ja teet vähintään 5 minuutin harjoituksen päivittäin.

Meditaatiohaasteen osallistujille perustetaan suljettu Facebook-ryhmä, jonne saat joka ilta seuraavan päivän harjoituksen (äänite tai video) (vaihtoehtoisesti voit saada harjoitukset Whatsapp-sovellukseen) ja ohjeet päivän intention/aikomuksen/ tavoitteen asettamiselle.

Saat haasteen aikana erilaisia nauhoitettuja harjoituksia ja kirjallisia tehtäviä, joita voit halutessasi myös tehdä meditaatioiden lisäksi. Kaksi kertaa viikossa tapaamme liveharjoituksessa zoomin välityksellä. Jos et pääse osallistumaan sovittuna aikana, saat harjoituksesta tallenteen.

Facebook-ryhmässä pääset myös halutessasi jakamaan kokemuksiasi ja keskustelemaan muiden osallistujien kanssa.

Kolmen viikon meditaatiohaaste nyt 29 € (1,40 €/päivä) sis. alv 24%

Ilmoittaudu anne@mamabear.fi

Aamu-mindfulness Tönöllä kesälauantaisin klo 9:45 – 10:30

Tervetuloa Eteläpuistoon Tönön terassille ihanaan kesämeditaatioon lauantaisin, alkaen 4.6.2022
Mindfulness-harjoitus alkaa klo 9:45 ja kestää n. 10.30 asti.

Tunnin hinta on 15€ (sis alv) ja se sisältää raikkaan smoothien, jonka saat tunnin jälkeen Tönön kioskilta.
Voit maksaa tunnin käteisellä tai kortilla (valitettavasti verottaja ei hyväksy mindfulnessia liikuntaetujen piiriin eli ne eivät käy maksuvälineenä) ja maksu suoritetaan ennen tuntia. Tulethan siis ajoissa paikalle, että pääsemme aloittamaan sovittuun aikaan.

Viileällä ilmalla pukeudu lämpimästi ja ota mukaan vaikkapa viltti tai huivi, jos järveltä sattuu puhaltamaan tuuli. Ota mukaan tyyny takapuolen alle sekä oma joogamatto tms., jolle voit halutessasi välillä käydä makuuasentoon (esim. kehomeditaatiota tehtäessä). Sateen sattuessa jätämme harjoituksen väliin.
Olet sitten vasta-alkaja tai kokeneempi meditoija, olet lämpimästi tervetullut Annen lempeässä ohjauksessa tehtävään mindfulness-meditaatioharjoitukseen, jossa laskeudumme yhdessä läsnöoloon Pyhäjärven ihanaan maisemaan.

Ilmoittaudu halutessasi tunnille viestillä 040 5409931. Tällöin saat myös mahdollisesta peruutuksesta viestin puhelimeesi.

Mindfulness on yksinkertainen meditaatiomenetelmä, jossa keskitytään tietoisen, hyväksyvän läsnäolon harjoitteluun.
Laajan tutkimustaustan mukaan mindfulnessista on todettu olevan apua mm. stressin, ahdistuksen ja masennuksen helpottamisessa. Harjoittelussa emme ensisijaisesti tavoittele rentoutumista, vaan paremminkin huollamme aivojamme virkistämällä, palauttamalla ja “jumppaamalla” niiden toimintaa. Olo harjoituksen jälkeen voi silti olla hyvinkin rentoutunut ja samalla energinen.

Opi meditoimaan & rauhoita levoton mieli
– zoom-työpaja torstaina 20.1.2022 klo 18-20

Ajatukset surisevat päässä, to do -lista pyörii mielessä koko ajan, vaikea valita mikä olisi akuutein hoidettava asia ja koetat hoitaa montaa yhtä aikaa, tuntuu että kaikki kaatuu päälle.. Kuulostaako tutulta?

Mindfulness-meditaatio on tieteellisesti tutkittu menetelmä, jolla voit helpottaa omaa kuormittuneisuuden tunnettasi ja saada tyynemmän olotilan. Tässä torstai-illan zoom-työpajassa pääset tutustumaan aiheeseen ja saat kaikessa rauhassa, turvallisesti ohjattuna kokeilla miltä meditaatio-harjoitukset tuntuvat. Tutustumme yhdessä siihen, mitä mindfulness-harjoituksessa tapahtuu ja millaisilla pienilläkin keinoilla opit palautumaan arjen kuormituksesta.

Et tarvitse aiempaa kokemusta mindfulnessista osallistuaksesi tähän työpajaan. Vaikka olisit meditoinut ennenkin, mutta ehkä “ryhtyminen” on haasteesi, työpaja sopii myös sinulle.

Työpaja toteutetaan Zoom-videokokousjärjestelmän kautta. Saat linkin sähköpostiisi, kun olet ilmoittautunut ja maksanut työpajan.

Järjestä itsellesi mukava, rauhallinen paikka, jossa voit keskittyä työpajaan. Harjoitukset teemme joko istuen mukavasti lattialla tyynyllä tai vaikka nojatuolissa tai vaihtoehtoisesti voit makoilla vaikkapa joogamatolla viltin alla.

Työpajan pitää mindfulness- ja palautumisohjaaja Anne Pajari. Työpajan hinta on 25 € (sis alv 24%) ja maksu suoritetaan laskulla heti ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla anne@mamabear.fi viimeistään 19.1.2022

MAMA BEAR -PUUROJEN TARINA JATKUU ❤️

Vaikka Puurobistro Laukontorilla sulki ovensa elokuun lopussa, ei äitikarhun puurotarina päättynyt siihen. Jatkossa tuttua ja maukasta Mama Bear -puuroa saat näistä paikoista:

❤️ Bistro Naapuri (Tuomiokirkonkatu 24, Tampere)
❤️ Cafe Metsonkulma (Puutarhakatu 20, Tampere)

Ainakin aluksi menu on rajattu pariin suolaiseen ja pariin makeaan vaihtoehtoon, mutta toiveita paikanpäällä kannattaa esittää, mikäli oma lemppari listalta puuttuu!

Mama Bear -brändi on siis edelleen minun omistuksessani ja yllämainitut paikat ovat ostaneet oikeuden käyttää Mama Bearin nimeä ja logoa ja reseptiikkaa. Jatkossakin toivon, että somessa tägäätte puurokuviinne edelleen mukaan @mamabearpuurot, jotta pysyn mukana puuromeiningeissä! Itse käyn ahkerasti kumpaisessakin paikassa nautiskelemassa, joten tulkaahan moikkaamaan jos samaan aikaan satutaan!

Itse jatkan mindfulness-, palautumis- ja rentoutumiskurssien ja -työpajojen parissa. Olethan yhteydessä, jos kaipaat esim. tykytoimintaan tai pikkujouluihin rentouttavaa ja palauttavaa ohjelmaa! Toistaiseksi vielä toimin ilman omia tiloja (eli yritysten tiloissa tai etänä verkon kautta). Ota seurantaan Mama Bear Mindfulness Instagramissa ja Facebookissa – siellä kerron jatkossa tulevista kursseista ja työpajoistani.

Ollaan kuulolla ❤️
terkuin anne.

anne@mamabear.fi
p. 040 5409931

– – – – –

PUUROBISTRO ON LOPETTANUT TOIMINTANSA LAUKONTORILLA

Se oli siinä ❤️ Mama Bearin tarina alkuperäisessä muodossaan loppui 28.8.2021.

Viisi vuotta ihania kohtaamisia ja rakkaudella hauduteltuja herkkupuuroja. Jo Mamaa suunnitellessani kirjoitin tavoitteekseni rakentaa paikka, jonne jokainen voi tulla juuri sellaisena kuin on, ikäänkuin äitikarhun syliin, ja jossa jokainen voisi kokea olevansa tuttu ja tervetullut, tulla aidosti kohdatuksi – ja jossa olisi läsnä rauhan tunne vilskeestä huolimatta. Ja miten pakahduttavan liikuttavaa ja ihanaa on ollut kuulla monien teidän kokemuksista – juuri noilla sanoilla ❤️. En voisi olla onnellisempi ja kiitollisempi kuin miltä juuri nyt tuntuu ❤️.

Mama Bear lopetti Laukontorilla ”suosionsa huipulla” 😅. Ei siis pakosta, vaan koska haluan panostaa mindfulness- ja hyvinvointivalmennuksiin (päätös tästä syntyi jo ennen koronaa).
Mama Bearin puuroille on kuitenkin ⭐️ jatkoa luvassa ⭐️ – jossain muodossa, joka ei kuitenkaan valitettavasti ole vielä tässä hetkessä valmista kerrottavaksi. Asioiden valmistelu ottaa aikansa ja kerron siitä täällä teille heti kun se on mahdollista! Pysykää siis kuulolla ❤️
Haluan sydämestäni kiittää kaikkia teitä puuroheimolaisia, jotka olette tehneet tämän tarinan mahdolliseksi ❤️.
Haluan kiittää Essiä, joka minun kanssani on omistautunut sydämellään puurohommille ja saanut ihanalla energiallaan kaikki viihtymään ❤️. Olen saanut sinusta huipputyökaverin ja loppuelämäkseni Ystävän ❤️.

Iso Kiitos aurinkoiselle ja kultaiselle Saralle ❤️ ja sydämelliselle ja energiselle Ellalle ❤️, jotka ovat opintojensa ohessa olleet aina valmiita hyppäämään mukaan puuroralliin. Ihanaa että olette ❤️. Kiitos rakkaalle Marcolle, joka on tukenut ja elänyt mukana Mama-elämää (ja pystyttänyt terassin jokaikinen aamu 😅) ❤️. Ja kiitos tietysti myös Kertulle, joka otti kahvilakoiran roolin omakseen suvereenisti ensimmäisestä kahvilapäivästä asti ❤️. Kiitos myös kaikille, jotka olette olleet mukana tarinassa: töissä, kesätöissä, tetissä, leipomassa, roudaamassa tai muuten tukemassa ja auttamassa – olette kultaa ❤️.

Pysykää kanavalla, syökää puuroa ja voikaa hyvin ❤️.

Minun tekemisiä voi jatkossa seurata Mama Bear Mindfulness -sivulta.

Rakkaudella anne. ❤️

– – – – –

VIRTUAALISIA TYHY-TYÖPAJOJA JA -KURSSEJA
YRITYKSILLE JA MUILLE RYHMILLE

Tarjoan virtuaalisia työpajoja eri kokoisille ryhmille. Kokoontumisrajoitusten poistuessa voimme kokoontua myös Mama Bearin hyvinvointihuoneelle (max 10 hlö) tai yrityksen omiin tiloihin tai tarvittaessa johonkin ulkopuoliseen tilaan.

Esimerkkejä työpajoista:
Mindfulness-kurssi 5 viikkoa (5 x 2 h)
Erimittaisia mindfulness-työpajoja (2 – 6 h) aloittelijoille tai kokeneemmille harjoittelijoille
Suklaameditaatio-työpaja 2 h
Palautuminen arjen kuormituksesta (2 – 6 h)
Raakakakku-työpaja 2 h
Puuro “next level” -työpaja 2 h

Kysy rohkeasti tarjousta! Räätälöin mielelläni juuri teidän ryhmälle sopivan työpajan tai kurssin!
anne@mamabear.fi, p. 040 5409931

Lue lisää mindfulnessista ja muista hyvinvointikursseista
– – – – –

Suklaameditaatio sunnuntaina 11.10.2020 klo 17-19

Suuren suosion saanut suklaameditaatio tuli viimeksi täyteen ekstranopeasti. Nyt pyynnöstä uusi ajankohta!

Kokemuksia suklaameditaatiosta:
“Ihana parin tunnin lepo-/latautumishetki. Suklaameditaatio oli superhyvä meditaation muoto!”
“Opin uuden tavan nauttia suklaasta ja sain ideoita arkeen.”

Suklaameditaatio-illassa paneudumme tietoiseen syömiseen – ja nautimme ihanista suklaaherkuista.

Moni asia elämässämme tapahtuu automaattiohjauksella. Mielemme harhailee menneissä ja tulevissa tapahtumissa. Vatvomme, elämme uudelleen elettyjä hetkiä tai murehdimme, elämme mielessämme etukäteen mahdollisia tulevia tilanteita. Tämä käsilläoleva hetki saa harvoin sille kuuluvaa arvoa ja jää usein “elämättä”. Tutustumme läsnäolon merkitykseen ja sen hyötyihin tutkimalla tietoista syömistä suklaan nauttimisen avulla.

Suklaaherkkujen lomasssa opit mitä mindfulness tarkoittaa ja millaisia hyötyjä ja työkaluja tietoisen läsnäolon harjoittamisesta voit saada mm. stressin hallintaan sekä tyynemmän ja selkeämmän olotilan tavoittelemiseen. Lopuksi teemme rentouttavan kehomeditaation.

Työpajan pitää mindfulness-ohjaaja Anne Pajari. Mukaan mahtuu enintään 8 osallistujaa. Tiloissamme on tehostettu siivousta ja desinfioimme kaikki yhteiset kosketuspinnat säännöllisesti. Toivomme, että kukaan ei tule paikalle hengitystieoireisena ja että jokainen huolehtii hyvästä käsihygieniasta. Tilassamme on tarjolla käsienpesumahdollisuus sekä käsidesiä.

Työpajan hinta on 25 € ja maksu suoritetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä laskulla (maksupv heti) tai kortti-/käteissuorituksena puurobistrossa paikan päällä. Maksettu kurssimaksu vahvistaa paikkasi. Hintaan sisältyy harjoituksessa nautittavat suklaat, teetarjoilu sekä mindfulness-harjoitus äänitiedostona (lähetetään sähköpostitse kurssin jälkeen) ja se sisältää alv 24 %.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 5.10. sähköpostilla anne(ät)mamabear.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään maksusta 50%. Jos peruutus tehdään kurssipäivänä tai sitä edeltävänä päivänä, maksu peritään kokonaisuudessaan. Mikäli tilaisuus peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, maksu palautetaan kokonaan.

– – – – –

‘Mielenrauhaa vaihdevuosiin’ -pilottikurssi 4 vkoa alkaen 7.10.2020

‘Mielenrauhaa vaihdevuosiin’ -pilottikurssi on uusi ensimmäistä kertaa järjestettävä 4 viikkoa kestävä kokonaisuus tunteiden hallinnasta. Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka koet vaihdevuosiaikaan liittyviä mielen myllerryksiä.

Mielialan vaihtelut, alavireisyys, tunteiden ääripäiden voimistuminen, itkuherkkyys – kaikkea tätä ja paljon muuta liittyy tähän elämänvaiheeseen. Tähän hormonaalisesti haastavaan ajanjaksoon ajoittuu usein myös työelämään liittyvää stressiä ja kaikenlaisia elämän suuria muutoksia ja haasteita, joiden kohtaaminen saattaa tuntua ylivoimaiselta samaan aikaan, kun oma mieli ei toimikaan totuttuun tapaan. Saattaa tuntua hämmentävältä ja jopa pelottavalta, kun mieliala heilahtelee ja tunteita seuraavat reaktiot ovat vaikeasti ennakoitavissa. Keho ja mieli voivat tuntua vierailta – ja se jo itsessään lisää ahdistusta ja epämiellyttäviä tunteita.

Kurssin aikana tutustumme erilaisiin keinoihin rauhoittaa omaa hermostoa ja kokeilemme erilaisia rentoutumistapoja. Mindfulness-harjoittelun ja -oppien kautta tutustumme tunteiden hallintaan, niiden tunnistamiseen ja nimeämiseen. Opimme tunnistamaan omia ajattelumallejamme ja löydämme keinoja niiden muuttamiseen. Harjoittelemme oman mielen rauhoittamista tunnetilojen tyrskyissä. Saat myös kotiharjoituksia tapaamiskertojen välille.

Kurssin tapaamiskerrat ovat keskiviikkoisin 7.10., 14.10., 21.10. sekä 28.10. klo 17.30 – 19.30. Paikkana Mama Bearin tunnelmallinen hyvinvointihuone Tampereen keskustassa, Laukontorin kupeessa.

Kurssin pitää mindfulness-ohjaaja Anne Pajari. Mukaan otetaan enintään 8 osallistujaa.

Pilottikurssin hinta on yksityishenkilölle 99 € (norm. 129€) ja mikäli maksajana on yritys, yhteisö, toiminimi tai ammatinharjoittaja, hinta on 124 € (norm. 160€). Hintaan sisältyy kurssimateriaali ja se sisältää alv 24 %.

Ilmoittaudu mukaan 2.10. mennessä: anne@mamabear.fi
Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen heti kun kurssin minimiosallistujamäärä on täyttynyt (maksupv heti) ja maksettu kurssimaksu vahvistaa paikan kurssilla. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. 4.10. tehdyn peruutuksen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli kurssi peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä tai yleisestä pandemiatilanteesta johtuvan syyn vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaan.

Tiloissamme on tehostettu siivousta ja desinfioimme kaikki yhteiset kosketuspinnat säännöllisesti. Toivomme, että kukaan ei tule paikalle hengitystieoireisena ja että jokainen huolehtii hyvästä käsihygieniasta. Tilassamme on tarjolla käsienpesumahdollisuus sekä käsidesiä.

– – – – –

5 viikon MINDFULNESS-kurssi maanantaisin alkaen 5.10.2020

Suosittu 5 viikon tutustumiskurssi mindfulnessin maailmaan alkaa jälleen 5. lokakuuta!

Palautteita aiemmilta kursseilta:
“Jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen osasin tunnustella ja arvioida tunnetilojani. Opin käsittämään sen, että tunteet ovat ohimeneviä, eivätkä määritä minua.”
“Ymmärrän nyt kurssin jälkeen paremmin itseäni ja ajatteluani ja toimintaani. Osaan suhtautua itseeni, ehkä myös muihin ihmisiin, huomattavasti lempeämmin ja ymmärtäväisemmin.”
“Kurssi auttoi arjen jaksamiseen ja hymyn palautumiseen.”
“Kurssilla puhutut asiat auttoivat jäsentelemään omia ajatuksia paremmin. Muiden kokemusten kuuleminen ja keskustelu oli hyvä asia ja myös kurssin teoriasisältö oli hyvä.”

Viiden viikon mindfulness-kurssilla opit mitä mindfulness on ja miten pystyt käyttämään sitä helpottaaksesi stressin oireita ja ahdistusta. Opit tunnistamaan omia haitallisia ajattelu- ja toimintamallejasi ja sitä kautta kehität itsetuntemustasi ja vahvistat itsejohtamisen taitojasi. Harjoitusten avulla pystyt palautumaan niin fyysisestä kuin henkisestä stressistä paremmin ja kehität keskittymis- ja priorisointitaitojasi.
Kurssilla pääset perehtymään mindfulnessiin sekä perusteiden ja eri teemojen että harjoitusten kautta. Saat myös kotiharjoituksia tapaamiskertojen välille.

Kurssin tapaamiskerrat ovat maanantaisin 5.10., 12.10., 19.10., 26.10. sekä 2.11. klo 17 – 19. Paikkana Mama Bearin tunnelmallinen hyvinvointihuone Tampereen keskustassa, Laukontorin kupeessa.
Kurssin pitää mindfulness-ohjaaja Anne Pajari. Mukaan otetaan enintään 8 osallistujaa.

Kurssin hinta on yksityishenkilölle 150 € ja mikäli maksajana on yritys, yhteisö, toiminimi tai ammatinharjoittaja, hinta on 175 €. Hintaan sisältyy kurssimateriaali ja se sisältää alv 24 %.

Ilmoittaudu mukaan 28.9. mennessä: anne@mamabear.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen heti kun kurssin minimiosallistujamäärä on täyttynyt (maksupv heti) ja maksettu kurssimaksu vahvistaa paikan kurssilla. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. 2.10. tehdyn peruutuksen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli kurssi peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaan.

Tiloissamme on tehostettu siivousta ja desinfioimme kaikki yhteiset kosketuspinnat säännöllisesti. Toivomme, että kukaan ei tule paikalle hengitystieoireisena ja että jokainen huolehtii hyvästä käsihygieniasta. Tilassamme on tarjolla käsienpesumahdollisuus sekä käsidesiä.

– – – – –

MINDFULNESS-päiväkurssi
sunnuntaina 14.6.2020 klo 11 – 16
(pandemia-tilanteen salliessa)

Mindfulness-taitojen avulla saat keinoja stressistä, ahdistuksesta ja masennuksesta irtaantumiseen sekä lisäät mm. keskittymiskykyäsi, parannat muistiasi ja suorituskykyäsi.

Kun elämä on työ-, koti-, perhe- ja harrastusasioiden kiireistä suorittamista, koko ajan on mielessä mitä seuraavia asioita pitää tehdä ja hoitaa. Asiat ja to do-listat pyörivät mielessä lakkaamatta ja on vaikea keskittyä yhteen asiaan. Illalla kun pitäisi rauhoittua, ajatuskohina ei noin vain hiljenekään. Uni ja palautuminen saattavat jäädä heikoiksi.

Mindfulness tarjoaa mahdollisuuden oppia oman mielen rauhoittamista, tähän hetkeen keskittymistä. Mindfulness on mielen treeniä, aivojen vahvistamista kuormituksen sietämiseen ja siitä palautumiseen.

Tämän sunnuntai-kurssin aikana tutustumme siihen mitä mindfulness on ja miten sitä harjoitellaan. Paneudumme siihen, millaisia keinoja mindfulness tarjoaa stressistä, ahdistuksesta, masennuksesta tai muusta epämiellyttävästä kokemustilasta irtaantumiseen. Opit tunnistamaan omia haitallisia ajattelu- ja toimintamallejasi ja sitä kautta kehität itsetuntemustasi ja vahvistat itsejohtamisen taitojasi. Harjoitusten avulla kehität niin tunnetaitojasi kuin keskittymis- ja priorisointitaitojasikin.

Kurssin aikana saat konkreettisia pieniä vinkkejä ja työkaluja, joita voit käyttää arjessasi missä tahansa ja milloin tahansa. Saat kurssin jälkeen myös äänitteen, jonka avulla voit jatkaa harjoittelua.

Kurssi pidetään (pandemiatilanteen salliessa) sunnuntaina 14.6. klo 11-16 (sisältää tunnin ruokatauon) Mama Bearin hyvinvointihuoneessa osoitteessa Laukontori 6 B, Tampere.

Kurssin pitää mindfulness-ohjaaja Anne Pajari. Mukaan otetaan enintään 8 osallistujaa.

Kurssin hinta on 80 €. Hintaan sisältyy kurssimateriaali ja se sisältää alv 24 %.

Ilmoittaudu mukaan 8.6. mennessä: www.mamabear.fi/varaukset tai sähköpostitse anne@mamabear.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen (maksupv heti) ja maksettu kurssimaksu vahvistaa paikan kurssilla. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. 12.6. tehdyn peruutuksen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli kurssi peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaan.

VERKKOKURSSI: 5 viikon MINDFULNESS-kurssi
keskiviikkoisin alkaen 27.5.2020

Suosittu 5 viikon tutustumiskurssi mindfulnessin maailmaan alkaa jälleen toukokuun lopussa verkkokurssina!

Koska poikkeustilan aikana kokoontuminen Maman hyvinvointihuoneessa ei ole mahdollista, aloitamme kurssin verkossa (Zoom-ohjelmalla). Ohjeet osallistumiseen annetaan ennen kurssin alkua.

Palautteita aiemmilta kursseilta:
“Jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen osasin tunnustella ja arvioida tunnetilojani. Opin käsittämään sen, että tunteet ovat ohimeneviä, eivätkä määritä minua.”
“Ymmärrän nyt kurssin jälkeen paremmin itseäni ja ajatteluani ja toimintaani. Osaan suhtautua itseeni, ehkä myös muihin ihmisiin, huomattavasti lempeämmin ja ymmärtäväisemmin.”
“Kurssi auttoi arjen jaksamiseen ja hymyn palautumiseen.”
“Kurssilla puhutut asiat auttoivat jäsentelemään omia ajatuksia paremmin. Muiden kokemusten kuuleminen ja keskustelu oli hyvä asia ja myös kurssin teoriasisältö oli hyvä.”

Viiden viikon mindfulness-kurssilla opit mitä mindfulness on ja miten pystyt käyttämään sitä helpottaaksesi stressin oireita ja ahdistusta. Opit tunnistamaan omia haitallisia ajattelu- ja toimintamallejasi ja sitä kautta kehität itsetuntemustasi ja vahvistat itsejohtamisen taitojasi. Harjoitusten avulla pystyt palautumaan niin fyysisestä kuin henkisestä stressistä paremmin ja kehität keskittymis- ja priorisointitaitojasi.

Kurssilla pääset perehtymään mindfulnessiin sekä perusteiden ja eri teemojen että harjoitusten kautta. Saat myös kotiharjoituksia tapaamiskertojen välille.

Kurssin tapaamiskerrat ovat keskiviikkoisin 27.5., 3.6., 10.6., 17.6. sekä 24.6. klo 17 – 19.

Kurssin pitää mindfulness-ohjaaja Anne Pajari.

Kurssin hinta on 110 €. Hintaan sisältyy kurssimateriaali (pdf-tiedostot viikkomateriaaleista, harjoitukset audio-tiedostoina) ja se sisältää alv 24 %.

Ilmoittaudu mukaan 23.5. mennessä: www.mamabear.fi/varaukset tai sähköpostitse anne@mamabear.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen (maksupv heti) ja maksettu kurssimaksu vahvistaa paikan kurssilla. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. 25.5. tehdyn peruutuksen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli kurssi peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaan.

Linkki Facebook-tapahtumaan.

 

PALAUTUMISKURSSI 3 x 2,5h
maanantaisin alkaen 23.3.

Palautumiskurssin avulla pääset tutustumaan lempeän sallivassa ilmapiirissä omaan kuormituksen ja palautumisen tilaasi. Opit, mitä palautuminen tarkoittaa juuri sinulle, tässä elämäsi hetkessä. Opit keinoja kuunnella omaa mieltäsi ja kehoasi, ja löydät työkaluja, jotka soveltuvat juuri sinun palautumisesi välineiksi. Opit rentoutumisen keinoja, joita voit hyödyntää omassa arjessasi.

Kurssi koostuu
– teoriaosuuksien, keskustelujen ja pohdintaharjoitusten avulla tehtävästä oman kuormituksen ja palautumisen tasapainon tutkimisesta
– erilaisten palautumisen keinojen tarkastelusta
– palautumisen lempeän kehollisesta harjoittelusta
(vapaata ja kevyttä liikettä, joka on hengityksen ja kehon omaa rytmiä kuuntelevaa ja pohjautuu länsimaiseen keho- ja rentoutusterapiaan)
– rentoutumisen harjoittelusta

Kurssi soveltuu kaikenikäisille ja -kuntoisille. Liikeohjelmat kurssilla eivät ole fyysisesti erityisen rasittavia eivätkä vaadi erityisiä varusteita. Tule mukavissa vaatteissa ja ota mukaasi vaikkapa villasukat. Tilasta löytyy muu tarvittava, alustat, viltit yms.

Tapaamiskerrat ovat maanantaisin 23.3., 30.3. sekä 6.4. klo 17-19.30 Mama Bearin tunnelmallisessa hyvinvointihuoneessa, osoitteessa Laukontori 6 B. Kurssin hinta on 80€ (sis. alv) ja siihen sisältyy osallistujille sähköisenä tiedostona toimitettava rentoutusnauhoite ja muu kurssimateriaali.

Kurssin pitää palautumisohjaaja Anne Pajari. Mukaan mahtuu enintään 8 osallistujaa.

Ilmoittaudu mukaan 19.3. mennessä: www.mamabear.fi/varaukset tai sähköpostitse anne@mamabear.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen (maksupv heti) ja maksettu kurssimaksu vahvistaa paikan kurssilla. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. 21.3. tehdyn peruutuksen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli kurssi peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaan.

Linkki Facebook-tapahtumaan.

 

MINDFULNESS-jatkokurssi 3 x 2h
tiistaisin alkaen 24.3.

Oletko käynyt Mama Bearin 5 viikon mindfulness-kurssin ja haluaisit syventää oppimiasi taitoja ja tukea omaa harjoittelurutiiniasi? Jatkamme oman mielen ja tietoisen läsnäolon harjoittamisen polulla eteenpäin. Vahvistamme stressin kohtaamisen ja siitä palautumisen taitojamme ja opimme lisää omista ajattelu- ja toimintamalleistamme.

Kurssin tapaamiskerrat ovat TIISTAISIN 24.3., 31.3. sekä 7.4. klo 17 – 19. Paikkana Mama Bearin tunnelmallinen hyvinvointihuone Tampereen keskustassa, Laukontorin kupeessa.

Kurssin pitää mindfulness-ohjaaja Anne Pajari. Mukaan mahtuu enintään 10 osallistujaa.

Kurssin hinta on yksityishenkilölle 80 € ja mikäli maksajana on yritys, yhteisö, toiminimi tai ammatinharjoittaja, hinta on 99 €. Hintaan sisältyy kurssimateriaali ja se sisältää alv 24 %.

Ilmoittaudu mukaan 18.3. mennessä: www.mamabear.fi/varaukset tai sähköpostitse anne@mamabear.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen (maksupv heti) ja maksettu kurssimaksu vahvistaa paikan kurssilla. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. 22.3. tehdyn peruutuksen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli kurssi peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaan.

Linkki Facebook-tapahtumaan.

5 viikon MINDFULNESS-kurssi
keskiviikkoisin alkaen 4.3.

Suosittu 5 viikon tutustumiskurssi mindfulnessin maailmaan alkaa jälleen 4. maaliskuuta!

Palautteita aiemmilta kursseilta:
“Jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen osasin tunnustella ja arvioida tunnetilojani. Opin käsittämään sen, että tunteet ovat ohimeneviä, eivätkä määritä minua.”
“Ymmärrän nyt kurssin jälkeen paremmin itseäni ja ajatteluani ja toimintaani. Osaan suhtautua itseeni, ehkä myös muihin ihmisiin, huomattavasti lempeämmin ja ymmärtäväisemmin.”
“Kurssi auttoi arjen jaksamiseen ja hymyn palautumiseen.”
“Kurssilla puhutut asiat auttoivat jäsentelemään omia ajatuksia paremmin. Muiden kokemusten kuuleminen ja keskustelu oli hyvä asia ja myös kurssin teoriasisältö oli hyvä.”

Viiden viikon mindfulness-kurssilla opit mitä mindfulness on ja miten pystyt käyttämään sitä helpottaaksesi stressin oireita ja ahdistusta. Opit tunnistamaan omia haitallisia ajattelu- ja toimintamallejasi ja sitä kautta kehität itsetuntemustasi ja vahvistat itsejohtamisen taitojasi. Harjoitusten avulla pystyt palautumaan niin fyysisestä kuin henkisestä stressistä paremmin ja kehität keskittymis- ja priorisointitaitojasi.

Kurssilla pääset perehtymään mindfulnessiin sekä perusteiden ja eri teemojen että harjoitusten kautta. Saat myös kotiharjoituksia tapaamiskertojen välille.

Kurssin tapaamiskerrat ovat keskiviikkoisin 4.3., 11.3., 18.3., 25.3. sekä 1.4. klo 17 – 19. Paikkana Mama Bearin tunnelmallinen hyvinvointihuone Tampereen keskustassa, Laukontorin kupeessa.

Kurssin pitää mindfulness-ohjaaja Anne Pajari. Mukaan mahtuu enintään 10 osallistujaa.

Kurssin hinta on yksityishenkilölle 160 € ja mikäli maksajana on yritys, yhteisö, toiminimi tai ammatinharjoittaja, hinta on 185 €. Hintaan sisältyy kurssimateriaali ja se sisältää alv 24 %.

Ilmoittaudu mukaan 26.2. mennessä: www.mamabear.fi/varaukset tai sähköpostitse anne@mamabear.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen (maksupv heti) ja maksettu kurssimaksu vahvistaa paikan kurssilla. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. 1.3. tehdyn peruutuksen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli kurssi peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaan.

Linkki Facebook-tapahtumaan.

INTIALAISEN PÄÄHIERONNAN PÄIVÄ
lauantaina 14.3.

Lauantaina 14.3. sinulla on mahdollisuus päästä rentoutumaan intialaiseen päähierontaan Mama Bearissa.

Aikoja varattavana (www.mamabear.fi/varaukset tai sähköpostilla anne@mamabear.fi) tasatunnein alkaen klo 9.
Hieronta kestää n.45 minuuttia ja sen hinta on 45€ (sis alv 24%).
Hierojana Anne Pajari.

Intialainen päähieronta on kevytotteista, lempeää ja rauhoittavaa hoitoa, joka lieventää stressaantunutta oloa, rentouttaa ja virkistää.

Hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutua, käsivarsia, pään aluetta, korvalehdet sekä kasvot. Hieronnassa asiakas istuu tuolilla vaatteet yllään ja hieroja työskentelee seisten hänen takanaan. Hieronnassa ei käytetä öljyä ja se sopii siten hemmotteluhoidoksi vaikka kesken päivän.

Intialainen päähieronta sopii kaikenikäisille, kaikille sukupuolille, myös lapsille ja ikäihmisille. Hiusten pituudella ei ole väliä, hoito voidaan tehdä, vaikka ei olisi hiuksia ollenkaan. Hoito saattaa lieventää ahdistus- ja jännitysoireita, väsyneiden silmien oireita, päänsärkyä, unettomuutta ja erilaisia stressioireita.

Hoidon esteitä ovat kuume ja tulehdustilat, rikkoutunut iho tai tarttuva ihosairaus, pahanlaatuiset kasvaimet, aivoverenkiertoon liittyvät sairaudet/häiriöt, psykoosiherkkyys, sydämentahdistin, epilepsia sekä akuutti migreeni. Myöskään raskauden alkuvaiheessa hoitoa ei suositella.

Ajanvaraukset: www.mamabear.fi/varaukset tai sähköpostitse anne@mamabear.fi ,p. 040 5409931

Linkki Facebook-tapahtumaan.

MINDFULNESS-päiväkurssi Porissa sunnuntaina 15.3. klo 12 – 17

Mindfulness-taitojen avulla saat keinoja stressistä, ahdistuksesta ja masennuksesta irtaantumiseen sekä lisäät mm. keskittymiskykyäsi, parannat muistiasi ja suorituskykyäsi.

Kun elämä on työ-, koti-, perhe- ja harrastusasioiden kiireistä suorittamista, koko ajan on mielessä mitä seuraavia asioita pitää tehdä ja hoitaa. Asiat ja to do-listat pyörivät mielessä lakkaamatta ja on vaikea keskittyä yhteen asiaan. Illalla kun pitäisi rauhoittua, ajatuskohina ei noin vain hiljenekään. Uni ja palautuminen saattavat jäädä heikoiksi.

Mindfulness tarjoaa mahdollisuuden oppia oman mielen rauhoittamista, tähän hetkeen keskittymistä. Mindfulness on mielen treeniä, aivojen vahvistamista kuormituksen sietämiseen ja siitä palautumiseen.

Tämän sunnuntai-kurssin aikana tutustumme siihen mitä mindfulness on ja miten sitä harjoitellaan. Paneudumme siihen, millaisia keinoja mindfulness tarjoaa stressistä, ahdistuksesta, masennuksesta tai muusta epämiellyttävästä kokemustilasta irtaantumiseen. Opit tunnistamaan omia haitallisia ajattelu- ja toimintamallejasi ja sitä kautta kehität itsetuntemustasi ja vahvistat itsejohtamisen taitojasi. Harjoitusten avulla kehität niin tunnetaitojasi kuin keskittymis- ja priorisointitaitojasikin.

Kurssin aikana saat konkreettisia pieniä vinkkejä ja työkaluja, joita voit käyttää arjessasi missä tahansa ja milloin tahansa. Saat kurssin jälkeen myös äänitteen, jonka avulla voit jatkaa harjoittelua.

Kurssi pidetään sunnuntaina 15.3. klo 12 -17 (sisältää tunnin ruokatauon) Astangajooga Porin tiloissa aivan Kauppatorin kupeessa, Nortamonkatu 1. Lähistöltä löytyy hyvin maksuttomia parkkipaikkoja.

Kurssin pitää mindfulness-ohjaaja Anne Pajari. Mukaan mahtuu enintään 12 osallistujaa.

Kurssin hinta on 80 €. Hintaan sisältyy kurssimateriaali ja se sisältää alv 24 %.

Ilmoittaudu mukaan 8.3. mennessä: www.mamabear.fi/varaukset tai sähköpostitse anne@mamabear.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen (maksupv heti) ja maksettu kurssimaksu vahvistaa paikan kurssilla. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. 13.3. tehdyn peruutuksen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli kurssi peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaan.

Linkki Facebook-tapahtumaan.

 


Menneet tapahtumat:

MINIRETRIITTI sunnuntaina 16.2. klo 10 – 15

Tuntuuko, että elämä täyttyy velvollisuuksista, kiireestä ja ainaisesta suorittamisesta, etkä oikein löydä hetkeä tai aikaa rauhoittumiselle?
Miltä kuulostaisi muutama tunti ilman pakkoa tehdä mitään – vain olla?

Miniretriittipäivä tarjoaa hengähdyshetken kaikille meille arjen mukanaan viemille. Se on levollinen ja rauhallinen päivä hiljaisuuden, rentoutumisen ja meditoinnin merkeissä tunnelmallisissa Mama Bearin tiloissa.

Teemme yhdessä mieltä ja kehoa rauhoittavia harjoituksia, jotka luovat edellytykset rauhalliselle ja läsnäolevalle hiljaisuudessa olemiselle. Hiljaisuuden voit viettää haluamallasi tavalla, mietiskellen tai leväten. Saat vain olla hiljaa itseksesi ilman ulkopuolisen maailman vaatimuksia tai ärsykkeitä. Vietämme retriittipäivän ilman puhelimia, kirjoja tai muita viihdykkeitä.

Päivän aikana on tarjolla lempeää Maman puuroa, jota jokainen voi nauttia oman ruokahalunsa rytmissä sekä kahvia, teetä ja pientä välipalaa.

Päivän hinta on 65 € (sis alv). Hintaan sisältyy
– päivän ohjattu ohjelma (mindfulness- , palautumis- ja rentoutusharjoitukset)
– lounaspuuro
– kahvia, teetä ja pientä naposteltavaa tarjolla koko päivän

Hiljaisuuden päivään otetaan max 10 henkilöä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 10.2. www.mamabear.fi/varaukset tai sähköpostitse anne@mamabear.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen (maksupv heti) ja maksettu kurssimaksu vahvistaa paikan kurssilla. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. 14.2. tai sen jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli kurssi peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaan.

Linkki Facebook-tapahtumaan.

PALATUMISKURSSI 3 KERTAA alkaen tiistaina 4.2.2020 klo 17 – 19

Tervetuloa matkalle kohti parantavaa palautumista lempeän liikkeen saattelemana!

Palautumiskurssin avulla pääset tutustumaan lempeän sallivassa ilmapiirissä omaan kuormituksen ja palautumisen tilaasi. Opit, mitä palautuminen tarkoittaa juuri sinulle, tässä elämäsi hetkessä. Opit keinoja kuunnella omaa mieltäsi ja kehoasi, ja löydät työkaluja, jotka soveltuvat juuri sinun palautumisesi välineiksi. Opit rentoutumisen keinoja, joita voit hyödyntää omassa arjessasi.

Kurssi koostuu
– teoriaosuuksien, keskustelujen ja pohdintaharjoitusten avulla tehtävästä oman kuormituksen ja palautumisen tasapainon tutkimisesta
– erilaisten palautumisen keinojen tarkastelusta
– palautumisen lempeän kehollisesta harjoittelusta
(vapaata ja kevyttä liikettä, joka on hengityksen ja kehon omaa rytmiä kuuntelevaa ja pohjautuu länsimaiseen keho- ja rentoutusterapiaan)
– rentoutumisen harjoittelusta

Kurssi soveltuu kaikenikäisille ja -kuntoisille. Liikeohjelmat kurssilla eivät ole fyysisesti erityisen rasittavia eivätkä vaadi erityisiä varusteita. Tule mukavissa vaatteissa ja ota mukaasi vaikkapa villasukat. Tilasta löytyy muu tarvittava, alustat, viltit yms.

Tapaamiskerrat ovat tiistaisin 4.2., 11.2. ja 18.2. klo 17-19 Mama Bearin tunnelmallisessa hyvinvointihuoneessa, osoitteessa Laukontori 6 B. Kurssin hinta on 75€ (sis. alv) ja siihen sisältyy osallistujille sähköisenä tiedostona toimitettava rentoutusnauhoite ja muu kurssimateriaali.

Kurssin pitää palautumisohjaaja Anne Pajari. Mukaan mahtuu enintään 8 osallistujaa.

Ilmoittaudu mukaan 28.1. mennessä: anne@mamabear.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen (maksupv heti) ja maksettu kurssimaksu vahvistaa paikan kurssilla. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. 2.2. tehdyn peruutuksen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli kurssi peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaan.

Linkki Facebook-tapahtumaan.

5 VIIKON MINDFULNESS-KURSSI
keskiviikkoisin klo 17-19 alkaen 15.1.2020

Vuoden 2020 ensimmäinen, suosittu 5 viikon tutustumiskurssi mindfulnessin maailmaan alkaa 15.1.!

Palautteita aiemmilta kursseilta:
“Jo ensimmäisen tapaamisen jälkeen osasin tunnustella ja arvioida tunnetilojani. Opin käsittämään sen, että tunteet ovat ohimeneviä, eivätkä määritä minua.”
“Ymmärrän nyt kurssin jälkeen paremmin itseäni ja ajatteluani ja toimintaani. Osaan suhtautua itseeni, ehkä myös muihin ihmisiin, huomattavasti lempeämmin ja ymmärtäväisemmin.”
“Kurssi auttoi arjen jaksamiseen ja hymyn palautumiseen.”
“Kurssilla puhutut asiat auttoivat jäsentelemään omia ajatuksia paremmin. Muiden kokemusten kuuleminen ja keskustelu oli hyvä asia ja myös kurssin teoriasisältö oli hyvä.”

Viiden viikon mindfulness-kurssilla opit mitä mindfulness on ja miten pystyt käyttämään sitä helpottaaksesi stressin oireita ja ahdistusta. Opit tunnistamaan omia haitallisia ajattelu- ja toimintamallejasi ja sitä kautta kehität itsetuntemustasi ja vahvistat itsejohtamisen taitojasi. Harjoitusten avulla pystyt palautumaan niin fyysisestä kuin henkisestä stressistä paremmin ja kehität keskittymis- ja priorisointitaitojasi.

Kurssilla pääset perehtymään mindfulnessiin sekä perusteiden ja eri teemojen että harjoitusten kautta. Saat myös kotiharjoituksia tapaamiskertojen välille.

Kurssin tapaamiskerrat ovat keskiviikkoisin 15.1., 22.1., 29.1., 5.2. sekä 12.2. klo 17 – 19. Paikkana Mama Bearin tunnelmallinen hyvinvointihuone Tampereen keskustassa, Laukontorin kupeessa.

Kurssin pitää mindfulness-ohjaaja Anne Pajari. Mukaan mahtuu enintään 10 osallistujaa.

Kurssin hinta on yksityishenkilölle 160 € ja mikäli maksajana on yritys, yhteisö, toiminimi tai ammatinharjoittaja, hinta on 185 €. Hintaan sisältyy kurssimateriaali ja se sisältää alv 24 %.

Ilmoittaudu mukaan 10.1. mennessä: anne@mamabear.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen (maksupv heti) ja maksettu kurssimaksu vahvistaa paikan kurssilla. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. 13.1. tehdyn peruutuksen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli kurssi peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaan.

Linkki Facebook-tapahtumaan.

 

INTIALAISEN PÄÄHIERONNAN PÄIVÄ
lauantaina 16.11.

Lauantaina 16.11. sinulla on mahdollisuus päästä rentoutumaan intialaiseen päähierontaan Mama Bearissa.

Aikoja varattavana (sähköpostilla anne@mamabear.fi) tasatunnein alkaen klo 9.
Hieronta kestää n.45 minuuttia ja sen hinta on 45€ (sis alv 24%).
Hierojana Anne Pajari.

Intialainen päähieronta on kevytotteista, lempeää ja rauhoittavaa hoitoa, joka lieventää stressaantunutta oloa, rentouttaa ja virkistää.

Hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutua, käsivarsia, pään aluetta, korvalehdet sekä kasvot. Hieronnassa asiakas istuu tuolilla vaatteet yllään ja hieroja työskentelee seisten hänen takanaan. Hieronnassa ei käytetä öljyä ja se sopii siten hemmotteluhoidoksi vaikka kesken päivän.

Intialainen päähieronta sopii kaikenikäisille, kaikille sukupuolille, myös lapsille ja ikäihmisille. Hiusten pituudella ei ole väliä, hoito voidaan tehdä, vaikka ei olisi hiuksia ollenkaan. Hoito saattaa lieventää ahdistus- ja jännitysoireita, väsyneiden silmien oireita, päänsärkyä, unettomuutta ja erilaisia stressioireita.

Hoidon esteitä ovat kuume ja tulehdustilat, rikkoutunut iho tai tarttuva ihosairaus, pahanlaatuiset kasvaimet, aivoverenkiertoon liittyvät sairaudet/häiriöt, psykoosiherkkyys, sydämentahdistin, epilepsia sekä akuutti migreeni. Myöskään raskauden alkuvaiheessa hoitoa ei suositella.

Ajanvaraukset joko www.mamabear.fi/varaukset tai anne@mamabear.fi
p. 040 5409931

MINDFULNESSIA ALOITTELIJOILLE -työpaja maanantaina 18.11.

Vuoden viimeinen mindfulness-työpaja 18.11. klo 17-19

Tämä maanantai-illan työpaja johdattaa sinut tietoisen läsnäolon harjoitteluun. Tutustumme siihen, mitä mindfulness-harjoituksessa tapahtuu, miten harjoittelu toimii ja mitä kaikkea hyvää voit itsellesi saada sen myötä. Työpaja on tarkoitettu kaikille, jotka eivät vielä ole tutustuneet mindfulnessiin.

Olet ehkä ollut jo pidempään kiinnostunut mindfulnessista, mutta et tiedä miten aloittaa? Haluaisitko keinoja tavoittaa tyynemmän ja selkeämmän mielentilan? Haluaisitko oppia miten palautua niin fyysisestä kuin henkisestäkin stressistä paremmin? Haluaisitko kehittää keskittymis- ja priorisointitaitojasi? Jos vastasit kyllä, tämä työpaja antaa sinulle oivallisen johdatuksen tietoisen läsnäolon harjoittelun maailmaan.

Työpajan pitää mindfulness-ohjaaja Anne Pajari. Mukaan mahtuu enintään 10 osallistujaa.

Työpajan hinta on 25 € ja maksu suoritetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä laskulla (maksupv heti) tai kortti-/käteissuorituksena puurobistrossa paikan päällä. Maksettu kurssimaksu vahvistaa paikkasi. Hintaan sisältyy teetarjoilu sekä mindfulness-harjoitus äänitiedostona (lähetetään sähköpostitse kurssin jälkeen) ja se sisältää alv 24 %.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 13.11. sähköpostilla anne(ät)mamabear.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, peritään maksusta 50%. Jos peruutus tehdään kurssipäivänä tai sitä edeltävänä päivänä, maksu peritään kokonaisuudessaan. Mikäli tilaisuus peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, maksu palautetaan kokonaan.

5 VIIKON MINDFULNESS-KURSSI
KESKIVIIKKOISIN KLO 17-19 ALKAEN 30.10.2019

Vuoden viimeinen, suosittu 5 viikon tutustumiskurssi mindfulnessin maailmaan alkaa 30.10.!

Palautteita aiemmilta kursseilta:
“Suosittelen kurssia ehdottomasti muille. Avasi itselleni ainakin täysin uuden maailman, jota kovasti etukäteen odotinkin ja odotukseni tuli täytettyä paremmin kuin osasin odottaa. Tästä on loistava jatkaa hyvin alkanutta matkaa eteenpäin.”
“Kurssilta saa hyviä työkaluja itsensä kehittämiseen”
“Tekisi jokaiselle hyvää oppia tunnistamaan omia automaatioita ja saada työkaluja nykyiseen vaativaan elämänmenoon.”

Viiden viikon mindfulness-kurssilla opit mitä mindfulness on ja miten pystyt käyttämään sitä helpottaaksesi stressin oireita ja ahdistusta. Opit tunnistamaan omia haitallisia ajattelu- ja toimintamallejasi ja sitä kautta kehität itsetuntemustasi ja vahvistat itsejohtamisen taitojasi. Harjoitusten avulla pystyt palautumaan niin fyysisestä kuin henkisestä stressistä paremmin ja kehität keskittymis- ja priorisointitaitojasi.

Kurssilla pääset perehtymään mindfulnessiin sekä perusteiden ja eri teemojen että harjoitusten kautta. Saat myös kotiharjoituksia tapaamiskertojen välille.

Kurssin tapaamiskerrat ovat keskiviikkoisin 30.10., 6.11., 13.11., 20.11. sekä 27.11. klo 17 – 19. Paikkana Mama Bearin tunnelmallinen hyvinvointihuone Tampereen keskustassa, Laukontorin kupeessa.

Kurssin pitää mindfulness-ohjaaja Anne Pajari. Mukaan mahtuu enintään 10 osallistujaa.

Kurssin hinta on yksityishenkilölle 150 € ja mikäli maksajana on yritys, yhteisö, toiminimi tai ammatinharjoittaja, hinta on 185 €. Hintaan sisältyy kurssimateriaali ja se sisältää alv 24 %.

Ilmoittaudu mukaan 23.10. mennessä: anne@mamabear.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen (maksupv heti) ja maksettu kurssimaksu vahvistaa paikan kurssilla. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. 27.10. tehdyn peruutuksen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli kurssi peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaan.

5 VIIKON MINDFULNESS-KURSSI
KESKIVIIKKOISIN KLO 17-19 ALKAEN 25.9.2019

Suosittu 5 viikon tutustumiskurssi mindfulnessin maailmaan alkaa taas syyskuussa!

Palautteita aiemmilta kursseilta:
“Suosittelen kurssia ehdottomasti muille. Avasi itselleni ainakin täysin uuden maailman, jota kovasti etukäteen odotinkin ja odotukseni tuli täytettyä paremmin kuin osasin odottaa. Tästä on loistava jatkaa hyvin alkanutta matkaa eteenpäin.”
“Kurssilta saa hyviä työkaluja itsensä kehittämiseen”
“Tekisi jokaiselle hyvää oppia tunnistamaan omia automaatioita ja saada työkaluja nykyiseen vaativaan elämänmenoon.”

Viiden viikon mindfulness-kurssilla opit mitä mindfulness on ja miten pystyt käyttämään sitä helpottaaksesi stressin oireita ja ahdistusta. Opit tunnistamaan omia haitallisia ajattelu- ja toimintamallejasi ja sitä kautta kehität itsetuntemustasi ja vahvistat itsejohtamisen taitojasi. Harjoitusten avulla pystyt palautumaan niin fyysisestä kuin henkisestä stressistä paremmin ja kehität keskittymis- ja priorisointitaitojasi.

Kurssilla pääset perehtymään mindfulnessiin sekä perusteiden ja eri teemojen että harjoitusten kautta. Saat myös kotiharjoituksia tapaamiskertojen välille.

Kurssin tapaamiskerrat ovat keskiviikkoisin 25.9., 2.10., 9.10., 16.10. sekä 23.10. klo 17 – 19. Paikkana Mama Bearin tunnelmallinen hyvinvointihuone Tampereen keskustassa, Laukontorin kupeessa.

Kurssin pitää mindfulness-ohjaaja Anne Pajari. Mukaan mahtuu enintään 10 osallistujaa.

Kurssin hinta on yksityishenkilölle 150 € ja mikäli maksajana on yritys, yhteisö, toiminimi tai ammatinharjoittaja, hinta on 185 €. Hintaan sisältyy kurssimateriaali ja se sisältää alv 24 %.

Ilmoittaudu mukaan 18.9. mennessä: anne@mamabear.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen (maksupv heti) ja maksettu kurssimaksu vahvistaa paikan kurssilla. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. 22.9. tehdyn peruutuksen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli kurssi peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaan.

TYÖPAJA | MINDFULNESSIA ALOITTELIJOILLE
28.8. klo 17 – 19

Tämä keskiviikko-illan työpaja johdattaa sinut tietoisen läsnäolon harjoitteluun.

Tutustumme siihen, mitä mindfulness-harjoituksessa tapahtuu, miten harjoittelu toimii ja mitä kaikkea hyvää voit itsellesi saada sen myötä. Työpaja on tarkoitettu kaikille, jotka eivät vielä ole tutustuneet mindfulnessiin.

Olet ehkä ollut jo pidempään kiinnostunut mindfulnessista, mutta et tiedä miten aloittaa? Haluaisitko keinoja tavoittaa tyynemmän ja selkeämmän mielentilan? Haluaisitko oppia miten palautua niin fyysisestä kuin henkisestäkin stressistä paremmin? Haluaisitko kehittää keskittymis- ja priorisointitaitojasi? Jos vastasit kyllä, tämä työpaja antaa sinulle oivallisen johdatuksen tietoisen läsnäolon harjoittelun maailmaan.

Työpajan pitää mindfulness-ohjaaja Anne Pajari. Mukaan mahtuu enintään 10 osallistujaa.

Työpajan hinta on 25 € ja maksu suoritetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä laskulla (maksupv heti) tai kortti-/käteissuorituksena puurobistrossa paikan päällä. Maksettu kurssimaksu vahvistaa paikkasi. Hintaan sisältyy teetarjoilu sekä mindfulness-harjoitus äänitiedostona (lähetetään sähköpostitse kurssin jälkeen) ja se sisältää alv 24 %.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 23.8. sähköpostilla anne(ät)mamabear.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli tilaisuus peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, maksu palautetaan kokonaan.

TYÖPAJA | MINDFULNESS & STRESSIN SÄÄTELY

Tämä työpaja on 4h mittainen ja se pidetään sunnuntaina 19.5. klo 15 – 19.
Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti Mama Bearin 5 viikon mindfulness-kurssin käyneille (tai muutoin mindfulnessiin jo tutustuneille ja pidempään harjoitelleille).

Tällä kurssilla paneudumme hieman syvemmälle stressiin, sen syntymekaniikkaan, stressin eri muotoihin, kroonistuneeseen stressiin sekä siihen, miten stressi vaikuttaa aivoihin. Opimme palautumisen merkityksestä ja saamme keinoja siihen.

Teemme harjoituksia ja käymme läpi työkaluja, joita voi ottaa arkeen oman palautumisen avuksi.

Työpajan ohjelma:
14.45                Ovi auki, tervetuloa
15.00 – 17.00 Teoriaa, keskustelua, harjoituksia
17.00 – 17.15 Tauko, teetä ja pientä purtavaa
17.15 – 19.00 Teoriaa, keskustelua, pidempi loppuharjoitus

Kurssin hinta on 60€ (sis alv 24%). Ilmoittautumiset viimeistään 13.5. sähköpostilla anne(ät)mamabear.fi.

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen (maksupv heti) ja maksettu kurssimaksu vahvistaa paikan kurssilla. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. 2 päivää ennen kurssia tehdyn peruutuksen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Kurssin minimiosallistujamäärä on 5 hlöä, mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty, kurssi peruuntuu ja jo tehdyt maksut palautetaan kokonaan. Mikäli kurssi peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaan.

VIIDEN VIIKON MINDFULNESS-KURSSI KESKIVIIKKOISIN 8.5. – 5.6.2019

Suosittu viiden viikon tutustumiskurssi mindfulnessin maailmaan alkaa taas toukokuussa.

Palautteita aiemmilta kursseilta:
“Suosittelen kurssia ehdottomasti muille. Avasi itselleni ainakin täysin uuden maailman, jota kovasti etukäteen odotinkin ja odotukseni tuli täytettyä paremmin kuin osasin odottaa. Tästä on loistava jatkaa hyvin alkanutta matkaa eteenpäin.”
“Kurssilta saa hyviä työkaluja itsensä kehittämiseen”
“Tekisi jokaiselle hyvää oppia tunnistamaan omia automaatioita ja saada työkaluja nykyiseen vaativaan elämänmenoon.”

Viiden viikon mindfulness-kurssilla opit mitä mindfulness on ja miten pystyt käyttämään sitä helpottaaksesi stressin oireita ja ahdistusta. Opit tunnistamaan omia haitallisia ajattelu- ja toimintamallejasi ja sitä kautta kehität itsetuntemustasi ja vahvistat itsejohtamisen taitojasi. Harjoitusten avulla pystyt palautumaan stressistä paremmin ja kehität keskittymis- ja priorisointitaitojasi.

Kurssilla pääset perehtymään mindfulnessiin sekä perusteiden ja eri teemojen että harjoitusten kautta. Saat myös kotiharjoituksia tapaamiskertojen välille.

Kurssi alkaa 8.5. ja jatkuu keskiviikkoisin 15.5.,22.5.,29.5. sekä 5.6. klo 18–20. Paikkana Mama Bearin tunnelmallinen hyvinvointihuone Tampereen keskustassa, Laukontorin kupeessa.

Kurssin pitää mindfulness-ohjaaja Anne Pajari. Mukaan mahtuu enintään 10 osallistujaa.

Kurssin hinta on yksityishenkilölle 150 € ja mikäli maksajana on yritys, yhteisö, toiminimi tai ammatinharjoittaja, hinta on 185 €. Hintaan sisältyy kurssimateriaali ja se sisältää alv 24 %.

Ilmoittaudu mukaan 3.5. mennessä: anne@mamabear.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen (maksupv heti) ja maksettu kurssimaksu vahvistaa paikan kurssilla. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. 5.5. tehdyn peruutuksen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli kurssi peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaan.

VIIDEN VIIKON MINDFULNESS-KURSSI SUNNUNTAISIN 20.1.-14.1.2019

Suosittu 5 viikon tutustumiskurssi mindfulnessin maailmaan alkaa taas tammikuussa – nyt myös sunnuntaisin.

Palautteita aiemmilta kursseilta:
“Suosittelen kurssia ehdottomasti muille. Avasi itselleni ainakin täysin uuden maailman, jota kovasti etukäteen odotinkin ja odotukseni tuli täytettyä paremmin kuin osasin odottaa. Tästä on loistava jatkaa hyvin alkanutta matkaa eteenpäin.”
“Kurssilta saa hyviä työkaluja itsensä kehittämiseen”
“Tekisi jokaiselle hyvää oppia tunnistamaan omia automaatioita ja saada työkaluja nykyiseen vaativaan elämänmenoon.”

Viiden viikon mindfulness-kurssilla opit mitä mindfulness on ja miten pystyt käyttämään sitä helpottaaksesi stressin oireita ja ahdistusta. Opit tunnistamaan omia haitallisia ajattelu- ja toimintamallejasi ja sitä kautta kehität itsetuntemustasi ja vahvistat itsejohtamisen taitojasi. Harjoitusten avulla pystyt palautumaan niin fyysisestä kuin henkisestä stressistä paremmin ja kehität keskittymis- ja priorisointitaitojasi.

Kurssilla pääset perehtymään mindfulnessiin sekä perusteiden ja eri teemojen että harjoitusten kautta. Saat myös kotiharjoituksia tapaamiskertojen välille.

Kurssin tapaamiskerrat ovat sunnuntaisin 20.1., 27.1., 3.2., 10.2. ja 17.2. klo 17-19. Paikkana Mama Bearin tunnelmallinen hyvinvointihuone Tampereen keskustassa, Laukontorin kupeessa.

Kurssin pitää mindfulness-ohjaaja Anne Pajari. Mukaan mahtuu enintään 10 osallistujaa.

Kurssin hinta on yksityishenkilölle 150 € ja mikäli maksajana on yritys, yhteisö, toiminimi tai ammatinharjoittaja, hinta on 185 €. Hintaan sisältyy kurssimateriaali ja se sisältää alv 24 %.

Ilmoittaudu mukaan 13.1. mennessä: anne@mamabear.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen (maksupv heti) ja maksettu kurssimaksu vahvistaa paikan kurssilla. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. 13.1. tehdyn peruutuksen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli kurssi peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaan.

VIIDEN VIIKON MINDFULNESS-KURSSI KESKIVIIKKOISIN 16.1.-6.2.2019

Suosittu 5 viikon tutustumiskurssi mindfulnessin maailmaan alkaa taas tammikuussa.

Palautteita aiemmilta kursseilta:
“Suosittelen kurssia ehdottomasti muille. Avasi itselleni ainakin täysin uuden maailman, jota kovasti etukäteen odotinkin ja odotukseni tuli täytettyä paremmin kuin osasin odottaa. Tästä on loistava jatkaa hyvin alkanutta matkaa eteenpäin.”
“Kurssilta saa hyviä työkaluja itsensä kehittämiseen”
“Tekisi jokaiselle hyvää oppia tunnistamaan omia automaatioita ja saada työkaluja nykyiseen vaativaan elämänmenoon.”

Viiden viikon mindfulness-kurssilla opit mitä mindfulness on ja miten pystyt käyttämään sitä helpottaaksesi stressin oireita ja ahdistusta. Opit tunnistamaan omia haitallisia ajattelu- ja toimintamallejasi ja sitä kautta kehität itsetuntemustasi ja vahvistat itsejohtamisen taitojasi. Harjoitusten avulla pystyt palautumaan niin fyysisestä kuin henkisestä stressistä paremmin ja kehität keskittymis- ja priorisointitaitojasi.

Kurssilla pääset perehtymään mindfulnessiin sekä perusteiden ja eri teemojen että harjoitusten kautta. Saat myös kotiharjoituksia tapaamiskertojen välille.

Kurssin tapaamiskerrat ovat keskiviikkoisin 16.1., 23.1.,30.1.,6.2. sekä 13.2.. klo 18–20. Paikkana Mama Bearin tunnelmallinen hyvinvointihuone Tampereen keskustassa, Laukontorin kupeessa.

Kurssin pitää mindfulness-ohjaaja Anne Pajari. Mukaan mahtuu enintään 10 osallistujaa.

Kurssin hinta on yksityishenkilölle 150 € ja mikäli maksajana on yritys, yhteisö, toiminimi tai ammatinharjoittaja, hinta on 185 €. Hintaan sisältyy kurssimateriaali ja se sisältää alv 24 %.

Ilmoittaudu mukaan 6.1. mennessä: anne@mamabear.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen (maksupv heti) ja maksettu kurssimaksu vahvistaa paikan kurssilla. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. 13.1. tehdyn peruutuksen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli kurssi peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaan.

TUTUSTU MINDFULNESSIIN -WORKSHOP
2.12. KLO 16-18

Workshopissa tutustumme tietoisen läsnäolon harjoitteluun ja keskustelemme siitä, mitä mindfulness-harjoituksessa tapahtuu, miten harjoittelu toimii ja mitä kaikkea hyvää voit itsellesi saada sen myötä. Workshop on tarkoitettu kaikille, jotka eivät vielä ole tutustuneet mindfulnessiin – mutta mukaan harjoittelemaan voi tietysti tulla, vaikka aiempaa kokemustakin jo olisi.

Oletko ehkä ollut jo pidempään kiinnostunut mindfulnessista, mutta et tiedä miten aloittaa? Haluaisitko keinoja tavoittaa tyynemmän ja selkeämmän mielentilan? Haluaisitko oppia miten palautua niin fyysisestä kuin henkisestäkin stressistä paremmin? Haluaisitko kehittää keskittymis- ja priorisointitaitojasi? Jos vastasit kyllä, tämä workshop antaa sinulle oivallisen johdatuksen tietoisen läsnäolon harjoittelun maailmaan.

Workshopin pitää mindfulness-ohjaaja Anne Pajari. Mukaan mahtuu enintään 10 osallistujaa.

Workshopin hinta on 25€ ja maksu suoritetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä laskulla (maksupv heti) tai kortti-/käteissuorituksena puurobistrossa paikan päällä. Maksettu kurssimaksu vahvistaa paikkasi. Hintaan sisältyy teetarjoilu sekä mindfulness-harjoitus äänitiedostona (lähetetään sähköpostitse kurssin jälkeen) ja se sisältää alv 24 %.

Ilmoittaudu mukaan www.mamabear.fi/varaukset tai sähköpostilla anne@mamabear.fi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.11. (Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. Mikäli tilaisuus peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, maksu palautetaan kokonaan.)

HILJENTYMISRETRIITTI SYKSYN KIIREIDEN
KESKELLE 25.11. KLO 12 – 17

Painavatko loppuvuoden kiireet harteillasi? Haluaisitko ottaa aikaa itsellesi ilman vaatimuksia tai velvollisuuksia?
Tule viettämään levollinen ja rauhallinen päivä hiljaisuuden ja meditoinnin merkeissä tunnelmalliseen Mama Beariin sunnuntaina 25.11. klo 12 – 17. Teemme yhdessä mieltä ja kehoa rauhoittavia mindfulness-harjoituksia, nautimme lempeää Maman puuroa ja vietämme aikaa hiljaisuudessa ilman puhelimia ja tietokoneita.

Hiljaisuuden voit käyttää kuten itse haluat; mietiskellen tai leväten. Voit vain olla hiljaa itseksesi ilman ulkopuolisen maailman vaatimuksia tai ärsykkeitä tai voit esim. kirjoittaa tai piirtää. Puhelimet, musiikkisoittimet, kirjat yms. jätämme pois tästä tilaisuudesta ja keskitymme vain rauhoittumiseen ja hiljentymiseen.

Päivän hinta on 60 € (sis alv). Hintaan sisältyy
– päivän ohjattu ohjelma (mindfulness-harjoitukset)
– lounaspuuro
– kahvia ja teetä koko päivän
– glögiä ja piparia.

Retriittipäivään otetaan max 10 henkilöä. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 18.11. www.mamabear.fi/varaukset tai sähköpostitse anne@mamabear.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen (maksupv heti) ja maksettu kurssimaksu vahvistaa paikan kurssilla. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. 21.11. tehdyn peruutuksen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli kurssi peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaan.

VIIDEN VIIKON MINDFULNESS-KURSSI 7.11.-3.12.

Suosittu 5 viikon tutustumiskurssi mindfulnessin maailmaan alkaa 7.11.

Palautteita aiemmilta kursseilta:
“Suosittelen kurssia ehdottomasti muille. Avasi itselleni ainakin täysin uuden maailman, jota kovasti etukäteen odotinkin ja odotukseni tuli täytettyä paremmin kuin osasin odottaa. Tästä on loistava jatkaa hyvin alkanutta matkaa eteenpäin.”
“Kurssilta saa hyviä työkaluja itsensä kehittämiseen”
“Tekisi jokaiselle hyvää oppia tunnistamaan omia automaatioita ja saada työkaluja nykyiseen vaativaan elämänmenoon.”

Viiden viikon mindfulness-kurssilla opit mitä mindfulness on ja miten pystyt käyttämään sitä helpottaaksesi stressin oireita ja ahdistusta. Opit tunnistamaan omia haitallisia ajattelu- ja toimintamallejasi ja sitä kautta kehität itsetuntemustasi ja vahvistat itsejohtamisen taitojasi. Harjoitusten avulla pystyt palautumaan niin fyysisestä kuin henkisestä stressistä paremmin ja kehität keskittymis- ja priorisointitaitojasi.

Kurssilla pääset perehtymään mindfulnessiin sekä perusteiden ja eri teemojen että harjoitusten kautta. Saat myös kotiharjoituksia tapaamiskertojen välille.

Kurssin tapaamiskerrat ovat keskiviikkoisin 7.11., 14.11., 21.11., 28.11. sekä maanantaina 3.12. klo 18–20. Paikkana Mama Bearin tunnelmallinen hyvinvointihuone Tampereen keskustassa, Laukontorin kupeessa.

Kurssin pitää mindfulness-ohjaaja Anne Pajari. Mukaan mahtuu enintään 10 osallistujaa.

Kurssin hinta on yksityishenkilölle 150 € ja mikäli maksajana on yritys, yhteisö, toiminimi tai ammatinharjoittaja, hinta on 185 €. Hintaan sisältyy kurssimateriaali ja se sisältää alv 24 %.

Ilmoittaudu mukaan 31.10. mennessä: anne@mamabear.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen jälkeen (maksupv heti) ja maksettu kurssimaksu vahvistaa paikan kurssilla. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. 4.11. tehdyn peruutuksen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli kurssi peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaan.

MINDFULNESS-WORKSHOP (Teemana itsehallinnan kehittäminen) 12.7.2018 klo 17.30 – 19.30

Tässä mindfulness workshopissa teemme yhdessä mindfulness-harjoituksia ja pohdimme tunnetaitoja ja sitä miten pääsemme omien reaktioidemme ohjaksiin ja opimme ottamaan niistä vastuun. Opettelemme tunnistamaan ja hyväksymään omia tunteitamme ja kohtaamaan myös ahdistusta.

Tämä workshop sopii jo hieman mindfulness-harjoitteluun tutustuneille (aiheeseen pääset tutustumaan mm. parillisten viikkojen tiistai-iltoina pidettävissä mindfulness-kesäworkshopeissamme).

Workshopin pitää mindfulness-ohjaaja Anne Pajari. Mukaan mahtuu enintään 10 osallistujaa.

Workshopin kesähinta on 20 € (norm. 25€) ja se laskutetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä laskulla (maksupv heti) tai kortti-/käteissuorituksena puurobistrossa paikan päällä. Maksettu kurssimaksu vahvistaa paikkasi. Hintaan sisältyy teetarjoilu sekä mindfulness-harjoitus äänitiedostona (lähetetään sähköpostitse kurssin jälkeen) ja se sisältää alv 24 %.

Ilmoittaudu mukaan ma 9.7. mennessä: www.mamabear.fi/varaukset tai anne@mamabear.fi. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. Mikäli tilaisuus peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, maksu palautetaan kokonaan.

KESÄAJAN ‘TUTUSTU MINDFULNESSIIN’ -WORKSHOPIT

Parillisten kesäviikkojen tiistai-iltoina klo 17.30 – 19.30 pääset tutustumaan mindfulness-harjoitteluun Mama Bearin tunnelmallisessa hyvinvointihuoneessa (10.7., 24.7., 7.8., 21.8.).

Nämä workshopit ovat yksittäisiltoja (ei kurssi). Workshopissa tutustumme tietoisen läsnäolon harjoitteluun ja keskustelemme siitä, mitä mindfulness-harjoituksessa tapahtuu, miten harjoittelu toimii ja mitä kaikkea hyvää voit itsellesi saada sen myötä. Workshop on tarkoitettu kaikille, jotka eivät vielä ole tutustuneet mindfulnessiin – mutta mukaan harjoittelemaan voi tietysti tulla, vaikka aiempaa kokemustakin jo olisi.

Oletko ehkä ollut jo pidempään kiinnostunut mindfulnessista, mutta et tiedä miten aloittaa? Haluaisitko keinoja tavoittaa tyynemmän ja selkeämmän mielentilan? Haluaisitko oppia miten palautua niin fyysisestä kuin henkisestäkin stressistä paremmin? Haluaisitko kehittää keskittymis- ja priorisointitaitojasi? Jos vastasit kyllä, tämä workshop antaa sinulle oivallisen johdatuksen tietoisen läsnäolon harjoittelun maailmaan.

Workshopin pitää mindfulness-ohjaaja Anne Pajari. Mukaan mahtuu jokaiselle kerralle enintään 10 osallistujaa.

Näiden kesä-workshoppien erikoishinta on 20€ (norm. 25€) ja maksu suoritetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä laskulla (maksupv heti) tai kortti-/käteissuorituksena puurobistrossa paikan päällä. Maksettu kurssimaksu vahvistaa paikkasi. Hintaan sisältyy teetarjoilu sekä mindfulness-harjoitus äänitiedostona (lähetetään sähköpostitse kurssin jälkeen) ja se sisältää alv 24 %.

Ilmoittaudu mukaan www.mamabear.fi/varaukset tai sähköpostilla anne@mamabear.fi. Jokaisen workshopin ilmoittautuminen on viimeistään edellisenä sunnuntaina. (Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. Mikäli tilaisuus peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, maksu palautetaan kokonaan.)

MINDFULNESS-kurssi 6.3.–3.4.2018 (5 x 2h)

Viiden viikon mindfulness-kurssilla opit mitä mindfulness on ja miten pystyt käyttämään sitä helpottaaksesi stressin oireita ja ahdistusta. Opit tunnistamaan omia haitallisia ajattelu- ja toimintamallejasi ja sitä kautta kehität itsetuntemustasi ja vahvistat itsejohtamisen taitojasi. Harjoitusten avulla pystyt palautumaan niin fyysisestä kuin henkisestä stressistä paremmin ja kehität keskittymis- ja priorisointitaitojasi.

Kurssilla pääset perehtymään mindfulnessiin sekä perusteiden ja eri teemojen että harjoitusten kautta. Saat myös kotiharjoituksia tapaamiskertojen välille.

Kurssin tapaamiskerrat ovat tistaisin 6.3., 13.3., 20.3., 27.3. sekä 3.4. klo 18–20.

Palautteita aiemmilta kursseilta:

“Suosittelen kurssia ehdottomasti muille. Avasi itselleni ainakin täysin uuden maailman, jota kovasti etukäteen odotinkin ja odotukseni tuli täytettyä paremmin kuin osasin odottaa. Tästä on loistava jatkaa hyvin alkanutta matkaa eteenpäin.”

“Kurssilta saa hyviä työkaluja itsensä kehittämiseen”

“Tekisi jokaiselle hyvää oppia tunnistamaan omia automaatioita ja saada työkaluja nykyiseen vaativaan elämänmenoon.”

Kurssin pitää mindfulness-ohjaaja Anne Pajari. Mukaan mahtuu enintään 10 osallistujaa.

Kurssin hinta on yksityishenkilölle 150 € ja mikäli maksajana on yritys, yhteisö, toiminimi tai ammatinharjoittaja, hinta on 185 €. Hintaan sisältyy kurssimateriaali ja se sisältää alv 24 %.

Ilmoittaudu mukaan 28.2. mennessä anne@mamabear.fi. Koska kurssi on ollut kovin suosittu ja toivomme, että mahdollisimman moni halukas pääsisi mukaan, ilmoittautuminen on sitova. Kurssi laskutetaan helmikuun lopussa. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään 50% osallistumismaksusta. 4.3. tehdyn peruutuksen jälkeen perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Mikäli kurssi peruuntuu ohjaajan sairastumisen tai muun järjestäjästä johtuvan syyn vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaan.

 

Yin joogaa maanantaisin 15.1. alkaen

Nyt voit tulla Mamalle harrastamaan myös Yin joogaa.

Yin jooga on rauhallinen ja lempeä joogan muoto. Yin joogassa hiljennetään mieltä, rentoutetaan kehoa ja keskitytään omaan hengitykseen. Yin jooga antaa tilaa mielen ja kehon tuntemusten havainnoinnille ja hetkeen pysähtymiselle. Näille tunneille voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta joogasta.

Ilmoittaudu varauskalenterimme kautta.

 

MINDFULNESS-kurssi 18.1.–15.2.2018

Viiden viikon mindfulness-kurssilla opit mitä mindfulness on ja miten pystyt käyttämään sitä helpottaaksesi stressin oireita ja ahdistusta. Opit tunnistamaan omia haitallisia ajattelu- ja toimintamallejasi ja sitä kautta kehität itsetuntemustasi ja vahvistat itsejohtamisen taitojasi. Harjoitusten avulla pystyt palautumaan niin fyysisestä kuin henkisestä stressistä paremmin ja kehität keskittymis- ja priorisointitaitojasi.

Kurssilla pääset perehtymään mindfulnessiin sekä perusteiden ja eri teemojen että harjoitusten kautta. Saat myös kotiharjoituksia tapaamiskertojen välille.

Kurssin tapaamiskerrat ovat to 18.1., to 25.1., to 1.2., to 8.2. sekä to 15.2. klo 18–20.

Palautteita aiemmilta kursseilta:

“Suosittelen kurssia ehdottomasti muille. Avasi itselleni ainakin täysin uuden maailman, jota kovasti etukäteen odotinkin ja odotukseni tuli täytettyä paremmin kuin osasin odottaa. Tästä on loistava jatkaa hyvin alkanutta matkaa eteenpäin.”

“Kurssilta saa hyviä työkaluja itsensä kehittämiseen”

“Tekisi jokaiselle hyvää oppia tunnistamaan omia automaatioita ja saada työkaluja nykyiseen vaativaan elämänmenoon.”

Kurssin pitää mindfulness-ohjaaja Anne Pajari. Mukaan mahtuu enintään 10 osallistujaa.

Kurssin hinta on yksityishenkilölle 150 € ja mikäli maksajana on yritys, yhteisö, toiminimi tai ammatinharjoittaja, hinta on 185 €. Hintaan sisältyy kurssimateriaali ja se sisältää alv 24 %.

Ilmoittaudu mukaan 8.1. mennessä anne@mamabear.fi.

 

Enneagrammin syventävä kurssi 4.12., 11.12. ja 18.12.2017

Syvennä itsetuntemustasi ja ymmärrystäsi muita ihmisiä kohtaan!
Kurssin aikana tutustut syvemmin enneagrammi-mallin yhdeksään persoonallisuustyyliin. Ohjaajien jakaman taustatiedon sekä yhteisten keskustelujen avulla tutustut siihen, miten eri tyylien edustajat tyypillisesti reagoivat stressiin ja käyttäytyvät stressissä. Lisäksi tutustut kunkin tyylin tyypillisiin henkisen kasvun haasteisiin.
Kurssilla saat lisäksi tietoa siitä, miten siivet eli enneagrammiympyrän viereiset tyylit saattavat vaikuttaa kuhunkin persoonallisuustyyliin. Tutustut myös kunkin enneagrammityylin tyypilliseen tapaan puolustautua negatiivisiksi koetuissa tilanteissa. Lisäksi tutustut kullekin tyylille tyypilliseen vuorovaikutustyyliin sekä tavanomaisiin käyttäytymismalleihin erilaisissa yhteistyötilanteissa.
Kurssi on tarkoitettu henkilöille, jotka ymmärtävät perusteet enneagrammi-mallista ja sen yhdeksästä persoonallisuustyylistä.

Kurssi järjestetään Mama Bearin tiloissa seuraavasti:

Kasvu- ja stressisuunnat
ma 4.12. klo 17.30–20.30

Siivet ja puolustusmekanismit
ma 11.12. klo 17.30–20.30

Vuorovaikutus ja yhteistyö
ma 18.12. klo 17.30–20.30 .

Kurssin pitävät voimavaravalmentaja ja ETNT-Enneagrammiohjaaja Ann-Mari Nordenswan ja itsetuntemus- ja rentoutusvalmentaja Kirsi Nurminen.

Hinta on 25 €/kerta tai jos ilmoittaudut koko kurssille eli kaikkiin kolmeen iltaan, on niiden yhteishinta 70 €.

Ilmoittaudu kirsi@mamabear.fi.

 

Enneagrammin perusteet 13.11., 20.11. ja 27.11.2017

Opi tuntemaan itsesi syvemmin ja ymmärtämään muita paremmin!
Enneagrammi-mallin avulla tutustumme yhdeksään erilaiseen tapaan kohdata ihmiset ja katsella maailmaa. Enneagrammi auttaa ymmärtämään ja arvostamaan ihmisten erilaisuutta ja antaa uuden näkökulman kaikkiin vuorovaikutustilanteisiin.
Enneagrammin perusteet -kurssin aikana tutustut enneagrammiin ja mallin yhdeksään persoonallisuustyyliin. Ohjaajien jakaman taustatiedon lisäksi kuulet itsensä eri tyyleistä tunnistaneiden ihmisten kertovan, mihin heidän huomionsa elämässä kiinnittyy.Samalla saat ymmärryksen ihmisten erilaisista vahvuuksista ja voimavaroista.
Kurssin avulla saat lisää itsetuntemusta ja opit ymmärtämään ja arvostamaan muita paremmin, mikä auttaa sinua elämäsi erilaisissa vuorovaikutustilanteissa..

Voit halutessasi osallistua yksittäisiin kertoihin, mutta parhaan käsityksen ja kokonaiskuvan saat, kun osallistut koko kurssiin. Ensimmäisellä kerralla käymme mallin periaatteet läpi ja muilla kerroilla vain kertaamme ne lyhyesti.

Kurssi järjestetään Mama Bearin tiloissa seuraavasti:

Tyylit 2-3-4: Huolehtiva-Tehokas-Syvällinen
ma 13.11. klo 17.30–20.30

Tyylit 5-6-7: Tutkiva-Luotettava-Innostuva
ma 20.11. klo 17.30–20.30

Tyylit 8-9-1: Vahva-Rauhallinen-Tarkka
ma 27.11. klo 17.30–20.30 .

Kurssin pitävät voimavaravalmentaja ja ETNT-Enneagrammiohjaaja Ann-Mari Nordenswan ja itsetuntemus- ja rentoutusvalmentaja Kirsi Nurminen.

Hinta on 25 €/kerta tai jos ilmoittaudut koko kurssille eli kaikkiin kolmeen iltaan, on niiden yhteishinta 70 €.

Ilmoittaudu kirsi@mamabear.fi.

 

MINDFULNESS-kurssi 26.10.–24.11.2017

Viiden viikon mindfulness-kurssilla opit mitä mindfulness on ja miten pystyt käyttämään sitä helpottaaksesi stressin oireita ja ahdistusta. Opit tunnistamaan omia haitallisia ajattelu- ja toimintamallejasi ja sitä kautta kehität itsetuntemustasi ja vahvistat itsejohtamisen taitojasi. Harjoitusten avulla pystyt palautumaan niin fyysisestä kuin henkisestä stressistä paremmin ja kehität keskittymis- ja priorisointitaitojasi.

Kurssilla pääset perehtymään mindfulnessiin sekä perusteiden ja eri teemojen että harjoitusten kautta. Saat myös kotiharjoituksia tapaamiskertojen välille.

Kurssin tapaamiskerrat ovat to 26.10., to 2.11., to 9.11., to 16.11. sekä pe 24.11. klo 18–20.

Kurssin pitää mindfulness-ohjaaja Anne Pajari. Mukaan mahtuu enintään 10 osallistujaa.

Kurssin hinta on yksityishenkilölle 150 € ja mikäli maksajana on yritys, yhteisö, toiminimi tai ammatinharjoittaja, hinta on 185 €. Hintaan sisältyy kurssimateriaali ja se sisältää alv 24 %.

Ilmoittaudu anne@mamabear.fi.

 

Method Putkisto -tutustumispäivä

Lauantaina 23.9.2017 klo 10–15 Mama Bearin hyvinvointihuoneessa

Tervetuloa tutustumaan Method Putkisto kehonhuollon ja -hallinnan menetelmään.
Ilmoittaudu mukaan ilmaiselle tutustumistunnille tai tule tuntien välissä käymään ja juttelemaan, sopisiko tämä laji juuri sinulle.

ILMAISET TUTUSTUMISTUNNIT
Klo 11–12 ja klo 13–14
Ilmoittaudu mukaan:kirsi@mamabear.fi tai varauskalenterin kautta. Ohjaajana Method Putkisto -ohjaaja Kirsi Nurminen.

Method Putkisto on kevyttä liikuntaa, joka sopii kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille. Pukeudu tunnille mukaviin vaatteisiin, joilla on helppo liikkua.

Lisätiedot: Kirsi Nurminen, kirsi@mamabear.fi, puh. 040 773 4416

Method Putkisto -peruskurssit syksyllä 2017

Lauantaina 9.9., 30.9., 28.10 ja 25.11 klo 10–15 Mama Bearin hyvinvointihuoneessa
Hinta 75 €/ kurssi.

Ilmoittaudu mukaan:kirsi@mamabear.fi tai varauskalenterin kautta. Ohjaajana Method Putkisto -ohjaaja Kirsi Nurminen.

Kurssilla opit perusteet Method Putkisto -menetelmästä ja siinä käytettävistä keskeisistä termeistä. Pääset myös tekemään kiristyneitä lihaksia venyttäviä harjoitteita, hengitysharjoituksia sekä ryhtiä ylläpitäviä lihaksia vahvistavia liikkeitä. Peruskurssin jälkeen olet valmiimpi osallistumaan Method Putkisto -viikkotunneille.

Peruskurssi sisältää 4 tuntia opetusta (klo 10–12 ja 13–15) pienryhmässä (max 8 henkilöä). Välissä on lounastauko, jolloin on mahdollista ostaa syötävää Mama Bearin puurobistrosta tai syödä omia eväitä.

Kurssille on hyvä pukeutua mukaviin vaatteisiin, joissa on helppo liikkua.

Method Putkisto -menetelmä samoin kuin tämä peruskurssi sopii kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille.

 

Method Putkisto 30-päivän teho-ohjelma

ANNA ITSELLESI JA KEHOLLESI AIKAA JA SAA NÄKYVIÄ TULOKSIA JO NELJÄSSÄ VIIKOSSA.

Haluatko aloittaa syksyn vaativalla, mutta sitäkin palkitsevammalla Method Putkisto -ohjelmalla? Marja Putkiston kehittämä 30 päivän teho-ohjelma lupaa sinulle kauniimman, terveemmän ja solakamman vartalon jo neljässä viikossa. Samalla kehosi liikkuvuus lisääntyy, hengitystekniikkasi paranee ja ryhtisi kohentuu.
Ohjelma sisältää viisi ohjattua harjoituskertaa, joiden aikana käymme läpi Marja Putkiston laatiman ohjelman venytys- ja hengitystekniikkaharjoitukset. Näiden lisäksi teet harjoituksia itsenäisesti kotona 3–4 kertaa viikossa. Ohjelman aikana teemme alku- ja loppumittaukset, joten näet työsi tulokset konkreettisesti.
Teho-ohjelma on kaikille vartalotyypeille sopiva ja se sopii kaikenikäisille ja kaikenkuntoisille. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta Method Putkistosta. Ohjelman toteuttamiseen tarvitset vain sitoutuneisuutta ja halua antaa itsellesi ja oman kehosi hyvinvoinnille riittävästi aikaa.

Ohjatut harjoituskerrat maanantaisin 14.8., 21.8., 28.8., 4.9. ja 11.9. klo 18–19.30 Mama Bearin hyvinvointihuoneessa.
Ohjelman hinta 155 €.
Ohjaajana Method Putkisto -ohjaaja Kirsi Nurminen
Ilmoittautuminen:kirsi@mamabear.fi.

Font made from oNline Web Fonts is licensed by CC BY 3.0